Beşiktaş’ın eski genel sekreteri Kaan Şakul Beşiktaş gündemine dair paylaşım yaptı.
Kaan Şakulun yaptığı paylaşım:
"Aile meclisi oğlunu çağırıp “mallarımıza sahip çıkacaksın” diye güvenip ona vekalet vermiş. Evlat ilk iş, sorunlu bir kiracıyla ön anlaşma imzalamış ama daha önce bu işlere sahip çıkan abisinin getirdiği bir kural yüzünden mecburen ailesine sormak zorunda kalmış. Ailesi de sert bir tonla “bu mal bize dededen miras, şimdi aramızda olmayan abin mahkemeyi de kazanmıştı zaten, onu mutlaka tahliye et, anlaşmaya falan varma” deyip göndermiş. Tüm aile, kesin kazanacakları bu hukuki sürecin bitmesini ve nihayet bu çok değerli mülklerine kavuşmayı beklerken, oğul ve akıl aldığı arkadaşları dahiyane bir çözümle, araya başka bir kişiyi sokup üst kiracı yapmış ve kira kontratını ona devredip “daha yıllarca da çıkmayacaklar ama çok güzel bir iş başardık” diye böbürlenerek anlatmış. Üstelik aile daha önce bu evladını çok ciddi şekilde uyarmış, “bak demiş, sana yetki veriyoruz ama abin çok güzel bir kural getirmişti ona uyacaksın, yani bize sormadan mallarımızı, kimseye 10 yıldan fazla kiraya vermeyeceksin” demiş. Evlat n’apmış? Bu uyarılar bir kulağından girip ötekinden çıkmış olacak ki gitmiş birini bulmuş, ailesine sormadan 10 değil de 9.5 sene kiraya vermiş. Yetmemiş, bu aile bu evladına pek güvenmiş ve en değerli, en çok para getirecek arsasına inşaat yapması için de yetki vermiş.
Ama bu evladın ve dahi arkadaşlarının mahallede çevresi pek genişmiş, onlara çok bonkörlermiş, bu dalkavukların ceplerini pek boş bırakmazlarmış ki borularını rahat öttürsünler. Mahallenin bu çığırtkanları bunları “çok büyük sorun çözdünüz, zaten mükemmelsiniz, bravo bravo” diye dalkavukça alkışlıyormuş.
Peki bu aile bu evladına, dahi arkadaşlarına ve dalkavuklarına ne diyecekmiş şimdi? Yoksa en değerli şirketlerinin hisselerini sudan ucuza satmasına da mı sessiz kalacakmış? Arsasının peşkeş çekilmesine de mi sessiz kalacakmış? Bu aile, aile meclisini acilen toplamazsa bu ailenin başına daha neler neler gelecekmiş?"
Duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (14)
Bu konularda ve BESIKTASIN problemleri üzerine kanusacak en son kisi kaan sakuldur.onlara emanet ettigimiz BESIKTASIMIZI bir senede 50 sene geriye götürdüler.
Sen hiç konuşma lan bankacı.Futbolun f harfini bilmeden operasyon yaptın.Sesini çıkarma kaybol.Beşiktaşı batıranlardan biriside sensin.
@Levend bu şekilde birbirlerine ile açık olarak konuşmaları laf atmaları daha iyi. İş sosyal medya dan trollere kalınca sıkıntı oluyor. Hiç kimse bu kulubün sahibi değildir. Adam gibi yönetecek herkes. Yönetemeyen gitsin. Konuşsunlar ki olaylar doğrı mu değil mi ortaya çıkar. Birilerinin söyledikleri iftira çıkarsa birkaç kez o silinip gider. Doğru çıkarsa diğeri gider. Beşiktaş da bu tiplerden arındır böylece. İçeride gizli kalması sıkıntı.balım serdar bilgili, o Fikret Orman dönemleri kısmen gizli kaldı. Hem bu ikisinin yandaşları hemde sevmeyenleri var. Ama kimse tam olarak aklındakileri konuşmuyor. Eskileri isteyen ya, cahil ya da onların trolüdür.
Adam paramizi odemiyordu simdi araya birini sokup paramizi alabildik mi alamadik mi? Bunun disinda kiraladigi kisinin odeyecegi yillik kira degeri olmasi gereken gibi mi degil mi? Bunlarin cevabini almadan bosuna yoruma gerek yok. Tek anladigim herkes baskani devirmek icin ugrasiyor. Sebep?? Oncekiler cok iyiydi de bu mu problem. Adam tuzugu degistirsin sonra ne yaparsa yapsin. Tuzuk tadil de kim ne zarar verdi ise cebinden odeyecek olsun sonra gitsin isterlerse. Gelen de onu degistirmesin. Tek derdim bunu yapsin sonra kim baskan olursa olsun. Dikilitas yapilacak ise yapilsin. Takim icin de bosa kimse konusmasin. Yavas yavas duzelmek zorunda. Boyle biri gelecke te sihirli asa ile hopp herseyi duzeltecek falan gecin bu isleri. Bizim cok bilmis taraftarimiz yuzunden Masuaku gitti ya. Ligin en iyi sol bekiydi bana gore. Adim adim yavas yavas seneye bu takim oturacak. Sergen ile yada Sergensiz. Soyle soyleyim Sergen de hayatinda bulamayacagi kadar ona givenen kredi veren ve rahstina karismayan bir baskan ile calisiyor. Hayatta bu ortami bir daha bulamayacagini da biliyor. Bu baskan giderse takim iyiye falan gitmez. Daha da kotu olacak benden aoylemesi. Birakin adamlari rahat biraz her sene baskan degistiremeyiz. Hisse senetlerimize bakin ne dedigimi anlarsiniz.
@Fuzuli söylene o şekilde. Ama daha şeffaf olup rakamlarla açıklama yapsalar böyle tepkiler olmaz. Yazarsın bu işten kulübün zararını, ama biz bu anlaşma ile zararmızı çıkarıyoruz. Karşılığında piyasa koşullarında bir kira ile 9,5 sene daha kiracının olacak dersen insanların kafasında şüphe olmaz.
Adalı İstifa! Adalı İstifa! Derhal İstifa! Ben seni sadece kötü yönetici sanıyordum. Sen çok daha beteriymişsin! Adalı derhal istifa!
Feyyaz ı Samet i tesislerden gecirmeyip kulup odalarina aldirmayan sen değilmiydin.Fredile bu adamlari yuzune bakma diyen sen değilmiydin.
Serdal mı yapmış bunları güvendik sana herkes Yeniköy kasabı cebinde bir kuruş yok derken gel başkanımız ol dedik karşılığı bu muydu
Ne anlatıyorsun sen siz hesap verin daha sonra birşeyleri elestirinne dün yaptiklariniz hafizalarda tazeliğini koruyor kimlere yaranmaya calisiyorsunuz açık açık söyleyin yalakalığı üstü kapalı yapmayın artık
Fulyayı peşkeş çeken tüm başkanların Allah belasini versin.
hepiniz birbirinizden betersiniz, mide bulandırıcı, adalı arattan da kötü olacak bu arada
Bu yavuz hirkiz konuştuysa, Serdal Adali bu konuda kesin haklıdır. Beşiktaş Türkiye Cumhuriyeti gibidir; dışardan hiç kimse çökertemez ancak içerdeki hainler çökertebilir.
200 milyon euro transfer yaptı jurasek çöp abraham çöp oğlu çöp rafa takımın en iyisi küstürüldü taylan çöp rıdvan çöp djalo oynamıyor Daha sayıyım mı Masaya çık tepin istersen
@BJK @Mustaga Masaya çık tepin istersen Transferi taraftar değil yönetim yapıyor banane düzgün yapsalarmış biz mi yönetiyoruz bu kazmaların yanlış transferleri neden taraftar yüzünden oluyor
@BJK tüm hatalı transferler taraftarın yüzünden bence.Fena olmayan adamları bile çöp katagorisine koyup yönetime baskı yapıp, daha da hata yapmalarına yol açıyor.Masuaku jurasekten,immobile,abrahamndan daha iyi,şuan al musrati olsa takımda rahatlıkla orkunu 10 pozisyonunda oynatırsın.Daha bir çokları sayılabilir.Özetle herşey taraftarın yüzünden.
Aile bireylerinin evine Brad Friedel'ı mı getirmiş? Takıma klimasız otelde, arkadaş otelinde yaz kampı mı yaptırmış? Genel sekreter olup transfer mi yapmış?
sen konuşamazsın kaan.