Neymiş, ‘Şenol Hoca gitsinmiş.’ Niye, Günah keçisi arıyorlar ya! Ondandır!!! İşin komiği. Ne idüğü belli olmayan bazı basın eşrafının, Sosyal medya aracılığıyla öncülük ettiği, Sistematik bir algoritma dizisi. Maksat, Şenol Güneş’in başarısız olduğuna insanları inandırıp, Homurtuyu yükseltip, Şenol Hoca’yı istifaya zorlamak. Mevzu haber olmaktan çıkmış, İtibar suikastliğine doğru gitmekte.

İddia ne? Kaç senedir elinde iyi kadro varmış da Geçen sene dördüncü olmuş, Bu sene de işler iyi gitmiyormuş, Topçularla arası yokmuş da Oyunu iyi okuyamıyormuş. Pöh! Sanki Beşiktaş, Şenol Hoca gelmeden evvel her sene şampiyon oluyordu. Adam elindeki malzemeye göre sofra kuruyor. Ne istiyorsunuz anlamadım ki? Yine kimin alt yapısı hazırlanıyor da Bizi böyle avam, Sığ, Absürt konulara maruz bırakıyorsunuz. Biz de işi gücü bıraktık, size cevap yetiştiriyoruz. Elindeki kadro dişe değer haldeyken, Yapılanlar ortada. Motorun dişlileri kırılınca içinde olduğumuz durum kaçınılmaz oluyor. Hem neden bir kişi üzerine yoğunlaşılıyor ki?! Ne yapmış arkadaş Şenol Hoca.

Gomez’e o mu ‘Git’ demiş. Sosa’ya? Aboubakar 4 seneliğine satın alma opsiyonlu olmak üzere bizim değil miydi? Bir sene olduğunda o mu çekti fi şi? Cengo? Niye apar, topar satıldı? Para mı lazımdı? Peki o zaman çok lazım o para, Larin ve Love’a verilerek niye çöpe atıldı? Larin ve Love’u Şenol Hoca mı istedi? Fabri? Çok mu istedi gitmeyi? Tosic de öyle bayıla bayıla gitti değil mi? Talisca? Garip, gureba topçulara verilen parayla elde tutulamaz mıydı yani? Eeee? Baksanıza neredeyse koca bir takım gitmiş. Maç kötü gidiyor, Adam değiştireceksin, Kulübede sonuç odaklı topçu yok. Üstüne, Transferin son gününde taraftarın baskısıyla alınmış Ljajic. Bekleneni bir türlü veremiyor. Selefi Oğuzhan’ı ara ki bulasın. Pepe? Vallahi çıkmam diyor!!! Tolgay? Dürümü Şenol Hoca mı ısmarlamış. Gökhan Gönül bir var, bir yok. Babel? Adriano? İnanın sabaha kadar yazarım da Gerek yok. Bu kadar kafi sanırım. Zaten iyi bir şeyler yapmaya çalışan 3-5 kişi kalmış futbol aleminde, Onları da el birliğiyle yok etmeyelim. Haaa! Şenol Hoca’nın hiç mi hatası yok. Tabii ki var.

İnatları en başta. Lakin benim takıldığım konu başka. Topçuların kafasında ‘Şenol Hoca sezon sonu gidecek’ algısı mı oluştu acaba. Kim pompalıyor bu dedikoduları? Bazı topçularda boş vermişlik onlar mı ha!? Ne dersiniz? Eğer öyle bir durum varsa, Var mı bilmiyorum. Teknik direktörümüzle yeni sözleşme imzalanarak Bir çok soru işareti Şeref Bey’in çimlerine gömülür. Soru işaretleri çimlere gömülünce, Kramponların üzerindeki ağır katman, Benmari usulü erimiş çikolata gibi, İncelip, yayılarak, Enfes bir temaşa oluşturur belki. Ama önce insanlar isteyecek! Buna Şenol Hoca da dahil.

Alen Markaryan/Akşam