Sevilen spor yazarı Ali Ece, Vole Youtube kanalında Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlıklarını ve transfer gündemini yorumladı.


İşte Ali Ece'nin sözleri:


"Martins İndi'nin en iyi oynadığı dönemde 3 stoper formatıyla oynadı Feyenoord. 3 stoper oynayınca Martins İndi'nin sakarlıkları en aza indirgeniyordu.


CANER VE İNDİ ALAKASIZ İKİ FUTBOLCU


İndi'yi 4lü savunmada sıkışında sol bekte oynatıyorlar. Ama bütün sezon sol beklerin Caner ve İndi olacaksa bu durum çok saçma. Birbiriyle bu kadar alakasız iki futbolcu olamaz. Bir kere Abdullah Avcı'nın oyun felsefesine uymayan bir ikili. Avcı'ya Adriano gibi bir sol bek lazım.


ABDULLAH HOCA RİSKLİ BİR YOLDAN GİDİYOR


Zaten Abdullah Avcı'nın istediği oyun oynanamıyor bu takımda. Hazırlık maçlarında görüyoruz. Abdullah Avcı'nın işi çok zor, çok riskli bir yoldan gidiyor. Başakşehir'deki iki yıllık sabır kredisi, Beşiktaş'ta dört maçtır. Bunun gerçekten şakası yok.


İSTANBUL'DA DÜŞÜK TEMPODA OYNAYAMAZSIN


Ben çok isterim Abdullah Avcı'nın başarılı olmasını. Bilimsel çalışmalar, modern futbol anlayışı... Ancak elde malzeme yoksa o oyunu oynatamazsın. Cocu da öyle geldi Fenerbahçe'ye ama yok, öyle birt malzeme yoktu. Savunmadan top çıkaracaksın diye sürekli topu kaptıramazsın. Top sende kalacak diye sürekli düşük tempoda oynayamazsın. Özellikle İstanbul'daki maçlarda... Lige istedikleri gibi başlayamazlarsa sezon başında bu iş kopar. benim en büyük çekincem bu. Geriden oyun inşaası tamam ama Vida'nın yanına topla çıkacak bir stoper lazım o zaman."

Haber kaynağı: duhuliye.com