Spor yazarı Ali Ece, Vole Youtube kanalında Beşiktaş ve Abdullah Avcı birlikteliğini yorumladı. 

İşte Ali Ece'nin yorumları:

Abdullah Avcı'nın en büyük avantajı, Başakşehir'de olmayan her şey Beşiktaş'ta var. Nedir bunlar, maçlara doğrudan etki yapan dünyaca ünlü bir taraftar kitlesi ve stat atmosferi. 3-0'dan 3-3'e gelen Benfica maçı bu örneklerden birisidir.


ABDULLAH HOCA İYİ BAŞLAMALI


Başakşehir'de olmayan bir diğer şey ise 'kamuoyu' meselesi. Maçtaki bir olaya tepki bir olaya tepki verdiğinizde Başakşehir ve Beşiktaş'ın tepkisi kamuoyunda çok farklı yankı bulur. O yüzden Abdullah Hoca kulüpte iyi bir başlangıç yapmalı.


DAHA ÖNCE BASKIYI YAŞADI


Eski takımında daha az baskı altındaydı. Böylece istediği oyunu oynatabildi. Baskı sorununu daha önce Milli Takım'da yaşadı Abdullah Avcı. O dönem de İstanbul Büyüşehir Belediye'nin başındaydı. Yine istediği 'teknik direktör takımını' kurmuştu. Sonrasında Milli Takım'a geldikten sonra Selçuk İnan'ı kariyerinin en parlak döneminde oynatmayınca ne tartışmalar olmuştu. Orada baskı ne olduğunu Abdullah Avcı en kötü şekilde yaşamıştı. Beşiktaş'ta da en büyük zorluğu bu olacak.


O dönem biz hocayla çok samimiydik, abi-kardeş kıvamındaydık. Ben de eleştirdiğimde çok şaşırmıştı. 'Ali sen de mi?' demişti bana.


BİR KISIM TARAFTAR SOĞUK BAKIYOR

Taraftarın bir kısmı Abdullah Avcı'ya soğuk bakıyor. Birincisi Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'la yaptığı maçlardaki kazanma oranı. Çok yüksek. İkincisi Şenol Hoca'dan sonra kulübün efsanesi Sergen Yalçın'ın adının hocalık için geçmesi. Sergen'i kendilerinden görüyorlar.


AMCAMLA KAVGA ETTİLER, İKİSİ DE DÜĞÜNÜME GELMEDİ


Abdullah Avcı'nın Beşiktaş taraftarıyla büyük bir olayı olmadı. İBB'nin başındayken taraftarlarla bir tartışması var. Bir Türkiye Kupası maçından sonra. Orada kavga ettiği taraftar benim amcam Ertuğrul Cem Ece'ydi! Kavganın ardından davalık oldular. Ben o kavgadan bir hafta sonra evlenecektim. İkisi de davetliydi, ikisi de gelmedi. O kavga olayı da başkalarının fişfiklemesiyle olmuştu.


BOYD'U VİSCA İLE KIYASLAMAMK LAZIM


Boyd transferi bence iyi bir hamle. Fiyat performans anlamında katkı sağlayacaktır. Visca ile kıyaslamak doğru değil. Başakşehir'deki Visca 29 yaşında ve artık olmuş bir topçu. Boyd'u Visca'nın İBB'de oynadığı 3. sezonuyla kıyaslayabiliriz ancak. Vitor Hugo'nun gelmemesi kötü oldu. Tam hocanın istediği tarzda bir isimdi. Anlamadığı nasıl ellerinden kaçırıyorlar bu topçuları. Ben olsam futbolcuyu alır Türkiye'ye getiririr kimselere bırakmam. Ararım Vitor'u nerdesin der, gider alır getiririm, Yurdeşen Karahasan gibi...

Haber kaynağı: duhuliye.com