BEŞİKTAŞ BÖYLE GOLLER YEMEZ

Beşiktaş ideal 11'iyle oynamadı ama Erzurumspor da ideal 11'iyle oynamadı. Beşiktaş böyle goller yemez. Beşiktaş kalecisi Karius yine konsantrasyon kaybuı yaşamaya başladı. Altınordu maçında konsantrasyon kaybından bir gol yiyeceğini çok belli etmişti. Tamam sözleşmen bitiyor olabilir ama "bitse de gitsek" der gibi davranma. Daha 5 ay var sözleşmenin bitmesine, kalede dur...

İkinci golün yenmesinde Rebocho'nun sağ bekte oynamasının payı var. Rebocho böyle gelirken sağ bek oynamayı hayal etmemiştir. Guingamp'taki gibi 3-5-2 mi oynayacağız, dörtlünün solunda mı oynayacağım diye düşünmüştür ama sağ bekte sağ ayaklı oyuncu oynar. Daha önce Arsenal maçında İsmail Köybaşı sağ bekte oynamıştı. Sağ bekteki oyuncun sağ ayaklı olsun da sağ ön bazen sol ayaklı olabilir ama Diaby'nin de yaptığı vuruşlar her iki ayağının da kötü olduğunu gösteriyor.

BEŞİKTAŞ'TA MÜCADELE VE YETENEĞİ BEŞİKTAŞ KALİTESİNDE BİRLEŞTİREBİLEN OYUNCU YOK

Beşiktaş'taki en büyük sorun mücadele ve yeteneği birleştiren oyuncu olmaması. Erzurumspor maçında oynayanlar içinde Caner ve Nkoudou hariç bunu yapabilen oyuncu yoktu. Umut Nayır iyi mücadele ediyor ama o vuruşu öyle yapması da kalite eksikliği sorunu. Caner yine duran toptan gol attı, bu da bir sorun.

Boyd'un formu daha yüksek olabilirdi, bu konuda Abdullah Avcı eleştirilebilir. Abdullah Avcı'ya ben de bazı konularda eleştirilerde bulunuyorum ama bazı oyunculara Klopp ve Guardiola'yı getirsen bile vazgeçer. "Kaç senedir top oynuyorsun hala bu işi öğrenemedin mi der bırakırlar.

Kaynak: NTVSpor