Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Eren, derbide yaşanan hakem hatalarını duhuliye.com’a değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:

“DİABY YETERSİZ BİR FUTBOLCU”

Genel olarak baktığımız zaman derbi mücadelesi keyif vermedi. Türkiye’de artık oynanan karşılaşmalar keyif vermiyor. Beşiktaş’ta Ljajic’in performansı çok tartışılıyor. Bende performansını beğenmiyorum. Derbide Abdullah Avcı mecburen Diaby’i oynattı. Diaby’nin yetersiz olduğunu düşünüyorum.

“FİKRET ORMAN KAÇIP GİTTİ”

Eski başkanımız Fikret Orman’a teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar büyük bir borcu bırakıp kaçtı gitti. Beşiktaş camiasını parçalayarak gitti.

“CÜNEYT ÇAKIR KASITLI BİR ŞEKİLDE HATA YAPMIŞTIR”

Çebi ve ekibinin MHK ile karşılıklı oturup yaşanılan hataları konuşması gerek. Aksi takdirde yapılan her açıklama kulübe maddi anlamda zarar veriyor. Fenerbahçe maçında yaşanılan her şey şaka gibi geliyor bana. Yapılan her hata kasıtlı olarak yapılmıştır. Fenerbahçe’nin attığı ikinci golde yapılan faulü hakem vermedi. Ülke futbolu, MHK ve TFF kimseye güven vermiyor. Beşiktaş’ın verilmeyen üç tane penaltısı vardı. Verilmeyen bu kararlarda hakem neden VAR’a bakmadı.

“FİFA KOKARTI ELİNDEN ALINMASI GEREK”

Cüneyt çakır Beşiktaş’ı maddi olarak zarara sokmuştur. Eğer Beşiktaş bu maçtan berabere ve galibiyet alsaydı kasasına para koyacaktı. Ancak Cüneyt Çakır aldığı kararlar ile buna engel olmuştur. Cüneyt Çakır’ın FİFA Kokartı elinden alınması gerek.

“HAKEMLER ADİL DEĞİL”

Ülkemiz yabancı futbolcu çöplüğüne doğru ilerliyor. Buna ek olarak hakemleri sayabiliriz. Türkiye’de hakemlerin adil olduğuna inanmıyorum. Futbol oynadığım dönemde bunlara çok şahit oldum. Cüneyt Çakır, çok çok çok kötü bir maç yönetti.

duhuliye ÖZEL HABER