Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ; Beşiktaşlı medya mensuplarına seslenerek, ""Geçen seneki kötü hakem yönetimi devam ediyor. Medya da ilginç, nedense bizim maçlarımızdaki konularda tersimize yorumlar yapılıyor. Yeni talimat diyorlar, kaleye giden top elle çevriliyor. Golden önce taç var, 4. hakemin önünde, herkesin malumu. Öncesinde faul var, avantaja bırakıp 30 saniye sonra faul çaldığı pozisyon var hakemin." dedi.

Yorumcuların algı yaptığını söyleyen yönetici, "İlginç, algı da ilginç. Demek ki el değil ya da biz yanlış biliyoruz, kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Beşiktaşlı yorumculara sesleniyorum, gazetecilik ve yorumculuk tarafsızsa herkes ona göre yorum yapar." ifadelerini kullanmıştı.

TRT Spor'da yorumculuk yapan Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ali Gültiken, Kocadağ'ın bu açıklamalarına tepki gösterdi.

Emre Kocadağ'a cevap veren Gültiken, "Emre Kocadağ'ın açıklamalarını dinledim. Şimdi Emre Kocadağ'ın ticari anlamda kendi işini söyleyeyim. Sütlaç satıyor. Siz bu konuma geldiniz diye, mikrofon uzatılınca medyaya 'Sen şöyle davran, sen böyle davran' diyemezsiniz. Beşiktaş'ta yönetici olarak önce kendi işinizi yapacaksınız. Doğru transfer, doğru idare. Mali konularda adımlar atıyorsunuz tamam. Önce bunları yapın. Bunları yapmadan farklı gündem oluşturacaksınız yanlış yapıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT Spor