Ali Koç'un açıklamalarında kendi takımından çok Beşiktaş'tan bahsetmesi dikkat çekiciydi.

Beşiktaş'ı geçen sezonun sonundan beri algı yaptığını iddia eden Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

BİR RAKİBİMİZ SÜREKLİ...

Bir rakibimizin, geçen sezonun sonlarına doğru başlayan, sistematik bir şekilde gerek kendi maçlarındaki hakemler üstünde kurdukları baskı gerekse de enteresan olanı, muhtemel şampiyon rakiplerinin maçlarından önce de algıya yeltenmeleri kimsenin gözünden kaçmıyor. Bundan birçok kulüp rahatsız. Bir kulüp daha açıklama yaptı.

BENİM DE TARAFTARIM VAR!

Ben lafı evirip çevirmem. Olay tribünlere oynamaksa benim de tribünüm var. Söz konusu kulüpten daha çok taraftarım var. Biz ağzımızdan çıkan laflara dikkat etmek zorundayız. Büyükler böyle yaparsa bu işin içinden çıkamayız. Evet hepimiz hakemlerden şikayet ediyoruz. Seviyelerinin daha yukarı çıkması gerekiyor.

JOSEF'İ DE KONUŞSUNLAR

Herkes şikayet ediyor. Biz de memnun değiliz. VAR'ın kullanımından, performansından memnun değiliz. Biz başımıza gelenlerden şikayet etmiyoruz. Bu rakibimiz başına gelmeyenlerden, ön görerek, yakışıksız bir şekilde şikayetçi. Geçen sezon teşvik şikesi iması, bir hakemin Fenerbahçe ile ilgili şirketlerde çalışıyor diye bir sürü laf ettiler. Sivas maçında Josef'in yaptığı dünyanın her yerinde kırmızı kart. Ona da gireceksin. Tek taraflı olmaz bu iş.

AKALIM ARADA NE DİYECEKLER?

Bizi bulaştırmasınlar bu işe. İkinci hafta başladılar. Antalya'nın penaltısı falan. Herkesin fikir birliğinde olduğu konuda bile konuştular. Durmazlarsa biz de başka kulvara gireriz. Herkes kaybeder. Rica ediyorum. Herkes kelimelerine dikkat etsin. Bir kişinin gayrı ihtiyarı konuşmasına değinecek biri değilim. Bu sistematik hale geldi. Bakalım milli arada neler söylenecek. Merakla bekliyoruz.

Duhuliye.com