Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'a  verilen komik cezalara Beşiktaş örneğiyle isyan ederken siyah-beyazlı taraftarların hedefinde de Ahmet Nur Çebi yönetimi vardı.

Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada Ali Koç'un Beşiktaş'ın hakkını Çebi ve ekibinden daha fazla savunduğunu dile getirirken birçok yaşanan skandala rağmen sessiz kalmayı sürdüren Ahmet Nur Çebi'ye eleştirilerde bulundu. 

İŞTE KOÇ'UN BUGÜNKÜ AÇIKLAMALARI VE BEŞİKTAŞ TARAFTARININ TEPKİLERİ:

"BEŞİKTAŞ'A 4 MAÇ CEZA VERİLDİ!"

Koç, bugün düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor - Antalyaspor maçındaki olaylara değinerek "Trabzonspor - Antalyaspor maçında son dakikada taraftarlar maç bitmeden sahaya girdi. Aynı olay 2013-2014 sezonunda Beşiktaş - Galatasaray maçında oldu. Beşiktaş'a o olaylardan dolayı 4 maç ceza ve hükmen mağlubiyet cezası verildi." ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA KURAL HATASI VAR"

Koç, Beşiktaş'ın Trabzonspor maçındaki kural hatası başvurusu ile ilgili ise "Beşiktaş'ın, Trabzonspor maçında 2 tane kural hatası var. Beşiktaş'ın kural hatası için yapmış olduğu başvuru sonuçlanmadan TFF, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı. Bu ne skandal!" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞLILARLA KARŞILAŞSALAR NE OLACAK?"

Koç son olarak, derbi günü Trabzonspor'un kutlama yapmasını eleştirerek "Pazar günü Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi var, aynı saatte Yenikapı'da Trabzonspor'un kutlaması var. Beşiktaşlılarla karşı karşıya gelirlerse ne olacak? Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz! Emniyet mensuplarımıza yazık değil mi? Bu kutlama cumartesi günü yapılamaz mıydı?" dedi.

Duhuliye.com