Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Portekizli teknik direktörle görüşmeler yürütmüş ve hem Kazancı, hem de ikinci başkan Adnan Dalgakıran, Bruno Pinheiro ile imza aşamasına geldiklerini açıklamış, fakat son anda Estoril kulübüyle anlaşmaya varan Pinheiro, Beşiktaş'a gelmeyeceğini açıklamıştı.

Beşiktaşlı taraftarlar, bu gelişmelerden sonra yönetimi ağır şekilde eleştirmiş, yönetim de başka bir hocayla görüşmeden takımı U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye emanet etmişti.

Bruno Pinheiro ile görüşürken "futbol devrimi" yapmak niyetinde olduklarını söyleyen yöneticiler Bruno transferinin olumsuz sonuçlanmasından dolayı eleştirilse de, bu imzanın atılmaması Beşiktaş'ın hayrına olmuş gibi gözüküyor.

Zira Bruno Pinheiro, Beşiktaş'ı reddettikten sonra Estoril'in başında çıktığı 12 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildi.

Beşiktaş ise Önder Karaveli ile 10 maça çıktı. 8 lig maçında 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası'nda Altay'ı mağlup ederek tur atlayan Beşiktaş, Antalyaspor'u mağlup ederek Karaveli yönetiminde bir de süper kupa kazandı.

Böylece Beşiktaş, Bruno Pinheiro ile yapmayı düşündüğü futbol devrimini gerçekleştiremese de, Karaveli ile nispeten çok daha başarılı bir başlangıç yapmış oldu.

Duhuliye.com