FORMASINDAN ALLİ'Yİ SİLDİRDİ

Dele Alli; Milton Keynes, Buckinghamshire'da Yoruba Nijeryalı Kenny ve İngiliz bir annesi Denise tarafından dünyaya getirildi. Babası Kenny, Dele'nin doğumundan bir hafta sonra Amerika'ya taşındı.
Dele Alli önce alkol sorunu olan annesi ile yaşamaktaydı. 13 yaşında MK Dons'lu bir başka genç futbolcunun ailesinin yanına taşındı. 2016 yazında Alli ailesiyle herhangi bir bağ hissetmediği için formasında Alli ismini kullanmaktan vazgeçti.

SKANDALI ÇOK KONUŞULDU

2018'de o dönem Tottenham forması giyen Delle Alli'nin cinsel ilişkiye girdiği sırada çekilen fotoğrafları internete sızdırdırıldı. İngiltere'de gündem yaratan olay sonrası harekete geçen oyuncunun avukatları bu görüntüleri sildirme adına mahkemeye başvurdu. 

GUARDİOLA'NIN KIZININ SEVGİLİSİ OLDU

2021'DE model sevgilisi Ruby Mae tarafından terk edilen Dele Alli, Pep Guardiola'nın kızı Maria Guardiola ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, Londra'da bir mekanın teras katında samimi şekilde objektiflere yakalandı. Dele Alli ile görüntülerinin basına sızmasının ardından Maria Guardiola'nın yakın çevresine yalnızca arkadaş olduklarını söylediği kaydedildi. 

GERRARD HAYRANI
Dele Alli aslında büyük bir Liverpool hayranıydı ve Steven Gerrard'ı çocukluk kahramanı olarak görüyordu. Liverpool ve eski takımı MK Dons daha önce Dele Alli için görüştü. Ancak Liverpool, kendisine haftada 4 bin pounddan fazla ödeme yapamayacaklarını belirtti ve transfer suya düştü. 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER