Beşiktaş’ın eski golcüsü Mario Gomez, siyah-beyazlı taraftarlar hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ta 2015- 2016 sezonunda şampiyon olan ve gol krallığı kazanan Mario Gomez, Beşiktaş taraftarlarına övgüde bulundu. Almanya'da Bayern Münih'in düzenlediği bir futbol organizasyonuna katılan Gomez, en gürültülü stadyumlar ve ateşli taraftarlar listesinde ilk sıraya Beşiktaş tribünlerini yazdı. Tüpraş Stadı'nın atmosferinden ve siyahbeyazlı taraftarlardan çok etkilendiğini vurgulayan unutulmaz yıldız, Beşiktaş'a övgülerde bulundu.
Kaynak Fotomaç
YORUMLAR (13)
Büyük golcüydün be. Senin gibisi zor bulunur.
Sag ayak sol ayak kafa adam safkan golcüydü düsünsene simdi mario gomez abou forvet josef 6 numara marcelo pepe stoper adriano sol bek ama genc halleri vay aaamk
Ben de hala daha kafam bozulduğunda açar YouTube'dan q7 ve senin editlere bakarım kral. Terapi gibi terapi...
Ah Eyşan Ah,bir sezon daha kalsaydın ne güzel olacaktı.
Aynı zamanda yeni stadyumda ilk golü atanda kendisidir.
@Danger aynen, ilk golü bursaya atmıştı. 3-2 yenmiştik
Hele o bursa maçı ve senin stadın ilk golünü attığın an stad sallanmıştı sanki uğultu ve sesten
O eskidendi gomeeeezzz, simdi kimseyi begenmiyolar kesin senide yuhlamislardi
@Kartaliso niye len at ... Takim tiki taka oynayip onune geleni perisan ediyorda milletimi yuhluyorlar. Yoksa her seferinde daha 3 transfer donemine ihtiyac var diyip konyaya bile elenmeyi dunyanin sonu değil diyip geliştiren grubumu yuhluyorlar.
O eski halinden eser yok şimdi ibrahim tatlıses
Gizleme ne olursun, saklama hislerini. Harika Avcı
Mario Gomez'i Beşiktaşa teknik direktör olarak görmek isterim.