Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, 15 Eylül Çarşamba günü (yarın) sahasında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Alman basını maç öncesinde iki takımdan son bilgileri okuyucularına duyurdu. Almanya'dan bundesliga.de sitesi Beşiktaş ile ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Detaylar haberde...

Haaland ve Batshuayi'nin fotoğrafını kullandılar

Söz konusu haberde; Borussia Dortmund'un golcüsü Erling Haaland ile Beşiktaş'ın yeni golcüsü Michy Batshuayi'nin fotoğrafı kullanıldı. Haberde, Borussia Dortmund'un zorlu geçen ve 4-3 kazandığı Bayer Leverkusen maçı hatırlatıldı.

Anahtar oyuncular: Haaland, Reus ve Bellingham

Dortmund'da Emre Can, Thorgan Hazard, Nico Schulz, ve Gio Reyna gibi futbolcuların sakatlıkla mücadele ettiği ifade edildi. Öte yandan Dortmund'un 3 önemli futbolcusunun Beşiktaş maçında anahtar oyuncu olabileceği mesajı verildi. Bu isimler; Erling Haaland, Marco Reus ve Jude Bellingham.

Haaland hatırlatması

Golcü futbolcu Erling Haaland'ın Şampiyonlar Ligi arenasında geçen sezon 10 golle kral olduğu ve Beşiktaş'ın Dortmund'un ilk kurbanı olacağı yönünde yorum yapıldı.

Beşiktaş için ne dediler?

Ayrıca Beşiktaş'ın geçen sezon ezeli rakibi Galatasaray'ı tek gol averajıyla geçerek şampiyonluğa ulaştığı, Sergen Yalçın'ın mükemmel bir sicile sahip bir teknik adam olduğu ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de gol bile yemediğine dikkat çekildi.

'Pjanic hemen alıştı'

Analiz haberde, "Kara Kartallar, Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Pjanic, Beşiktaş kadrosuna hemen alıştı ve Michy Batshuayi'ye asist de yaptı" denild