Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Vole Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Alp Pehlivan Beşiktaş gündemiyle ilgili şunları söyledi:


ŞER GİBİ GÖRÜNEN HAYIR OLABİLİR


"Beşiktaş, ekomonik olarak kendisini döndüremiyor. Abdullah Avcı için şer gibi görünen durumlar aslında hayırlara vesile olabilir. Bakın geçen sene Trabzonspor'da şer olarak görünen yasaklar ne cevherlerin çıkmasına sebep oldu. Daha geçmişe gidecek olursak Samet Aybabalı feda döneminde yarattığı etkiyle Olcay, Oğuzhan, Kerim Frei gibi isimler önplana çıkmıştı. Beşiktaş'ta zaman zaman ortaya çıkan bir ruh vardı. Beşiktaş taraftarı bunu çok iyi bilir.


ŞENOL GÜNEŞ DAHA ŞANSLIYDI


Takıma baktığımız zaman Karius, Vida, Dorukhan, Atiba, Ljajic, Burak... Zaten 6 oyuncudan oluşan iskelet hazır. Caner, Gökhan, Quaresma, beğenirsin ya da beğenmezsin Lens de var. 10 futbolcu sayıyoruz. Artı Güven var. Hoca Güven'i bir alternatif olarak muhakkak kullanacaktır. Bunların yanında sakat ve cezalıları düşünecek olursak, dönüp baktığımızda etkin bir kulübesi kalmadı Beşiktaş'ın. Şenol Güneş kulübe konusunda daha şanslıydı. Kagawa'yı yanında oturtuyordu.


BEŞİKTAŞ'TA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ


Beşiktaş'ın durumu sıkıntılı. Galatasaray ve Fenerbahçe'den de sıkıntılı. Hem mali olarak hem de iç huzur olarak sıkıntılar var. İşte istifalar, eski yöneticilerden eleştiriler, gazetecilerden belgeler derken bunlar kulübün huzurunu bozdu. Divan toplantılarında sürekli tartışma yaşanıyor. Bu konularda çözüm üretilmesi gerekiyor. Beşiktaş bu sorunları ya yeni başkan ve yönetimle aşacak ya da başkan çıkıp 'Ben yıllardır bu kulübü takdir ettiğiniz şekilde yönettim ve yeniden bir başlangıç yapacağız' diyecek.


TARAFTAR HUZURSUZ VE MUTSUZ


Beşiktaş taraftarı çok huzursuz. Beşiktaş taraftarı çok mutsuz. Beşiktaş taraftarının mutsuz olmasının sebebi diğer şampiyonluk adaylarıyla aradaki mesafenin açılması. Şu anda mesafe çok açık gözüküyor. Galatasaray'ın zaten kadrosu iyi üzerine kadro derinliği için takviyeler yaptı. Fenerbahçe iyi transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Trabzonspor gençlik ateşini arkasına aldı. Bunları göz önüne aldığımızda Beşiktaş en iyi ihtimalle 4. olur. Beşiktaş taraftarı bu durumu kabul edemez."