Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Beşiktaş'ın son dönemdeki gündemini değerlendirdi.

İşte Alp Pehlivan'ın Beşiktaş değerlendirmeleri:

Wolverhapton maçının ardından hem başkana hem de Abdullah Hoca'ya gelen tepkinin ardından ikisinin de işlerinin çok zor olduğunu düşünmüştüm. Halen de aynı fikirdeyim. Alanya galibiyeti Avcı'ya olan desteği yükseltmez. Ama günü kurtardılar. Olumlu taraflarına bakarsak haftalardır iç karartan bir oyun oynuyordu Beşiktaş.

Takımda sorunlar var. Son olarak buna Dorukhan'ın üzücü sakatlığı eklendi. Marttan önce dönmesi zor görünüyor. Çok önemli eksik. Orta saha oynuyor, sağ bek oynuyor. Oğuzhan bu maç daha hareketli geldi bana. Atiba bir istikrar abidesi, sahada her şeyini veriyoır. Bu maçta Beşiktaş biraz kıpırdandı ama bu oyununun şampiyonluğa yeterli olmadığını düşünüyorum.

Burak'ın oynaması çok önemli. Zaman ihtiyacı var biraz ama çok öenmli bir isim. Allah korusun yarın Burak yeniden sakatlanırsa veya ceza alırsa ne yapacaksınız. Hiçbir şey... Ocak ayında kesinlikle bir forvet alınmalı. Hem kısa vadede hem orta vadede forvet oyuncuları alınması gerekiyor Beşiktaş'a. Çünkü Burak sakatlanma riski olan bir oyuncu. Yokluğunda takımı taşıyacak isimler gerekiyor. Ayrıca takımlarında sorun yaşayıp birden ayrılabilen bir oyuncu. Dört büyüklerde ikinci turunu yapıyor şu an. Heraldde böyle başka bir oyuncu yok tarihte... Burak'ı Beşiktaş'a çok yakıştırıyorum ancak Beşiktaş da kendisini sağlama almalı.

Haber kaynağı: duhuliye.com