Yorumcu Alp Pehlivan, Vole Youtube kanalında Beşiktaş'ın yoğun gündemini değerlendirdi. Pehlivan Dorukhan'ın satışı, Atınç'ın gelişi ve Abdullah Avcı'nın durumuyla ilgili yorumlarda bulundu.


İşte Alp Pehlivan'ın sözleri:


DORUKHAN SATILMALI MI?
Hepimiz hayatımızda belli sorumlulukları olan insanlarız. Bütçemiz de sıkıntı olduğu zaman yaptığımız ilk şey lükslerimizden kurtulmak olur. Dorukhan 10 milyon euro'luk değeriyle Beşiktaş için bir lüks olabilir. 10 miyon euro verilen bir oyuncu satılarak yerine 3-4 nokta transfer yapılabilir. Beşiktaş yönetimi böyle düşünebilir. Verdikten sonra o parayı nasıl kullandığın da çok önemli. O gelen paranın çok faydalı bir şekilde değerlendirilmesi gerekir.
Ben olsam Dorukhan'ı satar mıyım? Hayır satmam. İyi bir sezon geçirirse üzerine 3-4 milyon euro koyabilecek bir futbolcu çünkü.


TRANSFERDE SESSİZLİK SÜRÜYOR
Sosyal medyada ve gazetelerde bir çok isim çıkıyor. Sonlanan transfer neredeyse yok. Parasızlık var ama yönetimin ya da Abdullah Hoca'nın önceden belirleyip takip ettiği hiçbir oyuncu da mı yok? İki gurbetçi ya da hocanın eskiden çalıştığı bir iki futbolcu alınabilirdi. Ama hiçbir olmadı. Bu sessizlik Beşiktaş taraftarının hoşuna gitmiyor. Bir kaç haftaya muhtemelen transferler gelecektir ama lig başlayacak.


ABDULLAH AVCI BÜYÜK TAKIM HOCASI MI
Abdullah Avcı bir teknik direktör için çok zor bir zamanda geldi. Beşiktaş performansı onun kaşesini belirleyecek. Eğer başarılı olursa onun için 'büyük takım hocası' diyebileceğiz. Ancak başarısız olursa durum farklı olur onun için. Beşiktaş gibi bir takımda olmak çok büyük şanstır. Kısmen de iyi bir kadrosu var ancak mali duruma baktığımız zaman en büyük şanssızlığı bu diyebiliriz.

duhuliye.com