Spor yorumcusu Alp Pehlivan , ikinci devrenin perdesini Sivaspor maçıyla açacak olan siyah beyazlıların performansını değerlendirdi.

Oyuncuların hiçbirinin ilk yarıdan bir farkı yok

"Beşiktaş’ın üç kanat oyuncusu ilk devreyi sıfır asistle bitirdi. Bu nedenle hucüm siyah beyazlıların repertuvarını genişletmesi için kanatları kullanması şart aksi takdirde santraforlarını topla buluşturmakta zorluk yaşamaya devam edecekler.  Abdullah Avcı eldeki oyuncuların performanslarını yükseltmeye odaklanacağız demişti ama dünkü karşılaşmada gördük ki oyuncuların hiçbirinin ilk yarıdan bir farkı yok. Bu şeklide giderse Beşiktaş önümüzdeki haftalarda sıkıntı yaşamaya devam edecek."

Bu kadar kolay pozisyon verilmez

"Erzurum’da ki Beşiktaş tempo olarak daha iyiydi ama üretkenlik adını yine fazla bir şey yapamadı. Savunmada da zafiyetleri vardı. Hoca rotasyonlu bir kadro ile çıkmış olsa da Beşiktaş’ın rakibine bu kadar kolay pozisyonvermemesi gerekir."

Beşiktaş’ta koltuklar sallanmaya başlar

İkinci yarı Beşiktaş için çok zor olacak. Özellikle başlangıç maçı büyük önem taşıyor. Sivasspor’un kupa maçına baktığımız zaman en ufak bir düşüş yok, oyuncuların performansları kaldıkları yerden devam ediyor. Eğer İstanbul’da 3 puanı cebine koyan taraf Sivasspor olursa Beşiktaş’ta koltuklar sallanmaya başlar.

Taraftar Sergen’i dondurup difrize koydu şimdi çıkarıp çözülmesini bekliyor

"Beşiktaş taraftarı sezon başında Sergen Yalçın’ı dondurup difrize koydu şimdi çıkarıp çözülmesini bekliyor. Dönemin başkanının ısrarı ile Abdullah Avcı göreve getirilmişti ama gönüllerde Sergen Yalçın vardı. Bir başarısızlık Avcı’nın koltuğunu derinden sallar diye düşünüyorum. Ancak teknik direktör değişikliğ ne kadar doğru olu orasıda başka bir tartışma konusu. Sonuç olarak eldeki mevcut kadronun yapabilecekleri bıu kadar. Hangi hoca gelirse gelsin Beşiktaş ilk dördün içinde yer alır ama şampiyonluk hedefi çok zor bir ihtimal."

duhuliye.com