Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran dün katıldığı bir ekonomi programında Portekizli Bruno Pinheiro ile anlaştıklarını, Pinheiro'nun yakın zamanda İstanbul'da olacağını açıklamıştı. Dalgakıran'ın bu açıklamaları, Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçından sonra hocayı resmi olarak açıklayacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Fakat Dalgakıran'ın bu gelişmeyi Beşiktaş ile hiç ilgisi olmayan bir televizyon programına görüntülü aramayla bağlanarak arabasının içinden açıklaması tepkilere neden olmuş, alanı iletişim olan Dalgakıran'ın Beşiktaş'ın teknik direktörünü bu şekilde açıklaması büyük eleştiri almıştı.

Bu gelişmeler üzerine, dün gece oynanan Estoril maçından sonra Bruno Pinheiro'nun Beşiktaş'a gelmeyeceğini açıklaması eleştirilerin dozunu arttırdı. Dalgakıran'ın "anlaştık" açıklamasından yalnızca birkaç saat sonra gelen yalanlamayla, Beşiktaş'ta hoca arayışları yeniden başlarken kulübün kurumsal iletişimi adına büyük bir skandala da imza atılmış oldu.

Pinheiro konusunda olumlu ya da olumsuz görüş bildiren Beşiktaş taraftarları, Adnan Dalgakıran ve Ceyhun Kazancı'nın süreci iyi yönetemediği görüşünde birleşerek iki ismin istifasını isteyen paylaşımlarda bulundu.

Özellikle Dalgakıran'ın 2016 yılında attığı "Haydi ANÇ,çoluk çocuktan al şu transfer işini,taraftar sıkıldı !!!" tweeti, Bruno skandalı sonrası Beşiktaş taraftarından büyük etkileşim aldı.

Duhuliye.com