Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Galatasaray'ın transfer gündemindeki Aleksey Batrakov'u değerlendiren Ahmet Çakar, Rus oyuncuyu Beşiktaş'ın genç yıldızı Olaitan ile kıyasladı. Çakar, Batrakov'un Olaitan'ın seviyesinde olmadığını söyledi.
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Batrakov'un futbolculuk seviyesini değerlendiren Çakar, Rus oyuncuyu Beşiktaş'ın genç futbolcusu Olaitan ile kıyasladı.
Ahmet Çakar, Batrakov'un Olaitan'ın seviyesine dahi yaklaşamayacağını savunarak oldukça iddialı ifadeler kullandı.
Çakar, Batrakov'u değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:
“Batrakov, bak Asensio demiyorum; Talisca, Muci demiyorum. Anca Olaitan'ın kramponlarını taşır. Güzelce onları boyar ve kuyruk yağı sürer ki kramponlar yumuşasın.”
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (28)
Bir bırakın bu tatlı su kurnazlıklarını. Sözde Olaitan’ı övmüş gibi gösteri yapıyor. Ama aslında diğer saydığı sözde topçuların altında çocuğu ezmeye çalışıyor. Hayatında Olaitan kadar bir kariyerin oldumu ki hiç,hem de çocuk daha 24 yaşında ayıp yani. Git sen kendi tuttuğun takımın sözde topçularına yorum yap.
Bizimde traffarimizin sorunu medya yada yazarlar istediği gibi gaza getirip istediikleri gibi futbolcuyu görmüyorlar taraftarda anında ayak uyduruyor defalarca sergenden olmaz dedik dinleyen olmadı kardeşim bizim eksiklerimiz var kendi sahamızda eyubu zor yendik 2. Yarı şayet eksik olsaydık Belkide kaybedecektik. Bize 1 ortasaha bir sağ acık birde stoper lazım hatta bir tane solbek lazım bunları alamazsan yaptığın transferler hepsi boşuna gidecek yazık Beşiktaş’ın paralarına. Taraftar ilk haftada havaya giriyor bakın her sene aynı şey oluyor.
Arkadaşlar şuan dünyada Olatain gibi bir oyuncu bulmak çok zor bulsanda astronomik paralar vermek zorundasın o yüzden bu adamı her zaman savunacağız Olaitan bizim canımız ciğerimiz.
Kuyruk yağı ile yağlanan krampon mu kaldı.. nerde o eski günler
AHMET CAKARIN KARISI FEBAHCE KONGRE UYESI DEVAMLI DIVANDA AHMET CAKARIN BAHIS IDDAA DAVASINI BILIYORSUNUZ DIKKAT EDIN HERSENE 5 YILDIR FENERBAHCEYE ORTAM HAZIRLIYOR DEVAMLI PROGRAMLARI FENERBHACE LEHINE MANIPULE EDIYOR BJK KQZANMIS O GECE SAARLERCE FB PENALTISI VERILMEDI DIYE DAHA 1 HAFTADAN BASLIYOR ISLEMEYE DIKKAT EDIN GSARAYIDA GOMUYOR ACAYIP MANIPULASYON YAPIYOR OLAYLARI HEP ISINE GELDIGI YERDEN YORUMLUYOR SERhaT AKIN BILE DAHA DURUST OBJEKTIF AHMET CAKARDAN
Ben bu kulübün düşmanı değilim , tüm içtenliğimle söylüyorum çokkkk çabuk havaya giriyoruz ! Bu takıma kesinlikle sağ kanat için antony , neres , rashford tarzı bir adam lazım . Orta sahaya adam lazım on numara için evander’i öneririm . Stopere minimum 1 oyuncu lazım . Eğer ohh gönderilebilirse gönderilip yerine gol becerisi daha yüksek bir forvet lazım . Bu dediklerim yapılırsa evet havaya girelim ama 3-5 hafta sonra cezalar sakatlıklar derken avucumuzu yalarız yine
Olaitan 24 yaşında ama 18 yaşındaki cocukta o ciğer yok bu oyuncuyu sakın satmayin 10 15 sene oynar bu takimda bizi sampiyon olaitan yapar yaparsa 3 kisilik isi tek basina yapıyor
Efsanemiz Sergen Hocamıza teşekkür ediyoruz, Olaitan'ı bulup almasaydı şimdi oraya da bir Kassım Ottara bulmuştu İtalyano.
@Gerçek Beşiktaş Evet gokhan sazdagi gibi bi yildizi da kazandirmisti. Hocayi ne guzel yliyorsun. Bende cok seviyorum, Sergensporluyum birlikte ylayalim mi?
İki tane bitik bidon forvetle fenerin işi çok zor bedava versen kimse almaz. bunları yalnız Greenwood hakkaten iyi futbolcu onu çıkar fener çok boş
Bizim elendiğimiz prime lyon olacaktı ki
Ahmet Çakar, Rakipleri bize kışkırtma, bize karşı bilenmesin!??
güzelim Türkiye'nin futbol yorumcularin haline bak. Yorumcuyum diye geçinen tiplere bak. Yazik. Köse yazariyim diye geçinen tiplere bak. Tartisma programlarinda olan tiplere bak. Yazik, gerçekten yazik.
@Yazik Bunlarda suç ,bunları yorumcu diye TV ye çıkaran kanallar kalitesiz
Lyon dali fofana yı kim istedi ise derhal BJK den uzaklaşsın..
kim dinliyor bunları merak ediyorum
Boş boş konuşmalar, Asensio süperkral kulübede, Talisca Lyon karşısında dağılıyor, Muçi’ye laf etmem iyidir, Olaitan bunların hepsini cebine koyar. Çakar da az çakal değil.
Tarihin en kötü Lyon u bence bu. Fener de bizim geçen seneki futbol u oynuyo. Topçular yerinde bekliyo kimse sorumluluk almiyo herkes kaçak oynuyo
Bu febe vedat çöpic e kaç para bayıldı acaba. Kazığı saplamışlar resmen.
@Köstenceli 6 yıl önce 18e satıp şimdi 15e aldılar.
Fb başkanı tam mal. Güç zehirlenmesi yaşadı. Td önemli değil bu kadro ile herkesi yeneriz diye düşündü. Yedekleri dahil harika kadroları var. Başına ismail kartal getiriyor. Bence 4. Hafta bizimle oynarken ya çok yüksek profil yabancı TD. alır. Ya da ligi bilen SERGEN ile anlaşır.
@Renksiz ins sergeni getirirler söyle rahat rahat incitiriz feneri
Bu eyyamcı yine neyin peşinde acaba. Kardeşim bizden uzak Allaha yakın ol. Pis komplolarına bizi bulaştırma.
Taliska ayakta duramıyor kendini yere bırakıp utanmadan birde faul bekliyor. Bizim maçta o uzun saçlı karaoğlan nubelin ayağına bastı kart görmedi faulle geçiştirdiler
olaytanı gömmüş farkında değil bizimkiler
Ne insaniyetten uzak bir yorum. Bu ağıl yorumcuları da böyle. O değil de, fb maçını izliyorum. Bizim oyuna o kadar alışmışım ki; fb de lyon da amatör dağınık iki takım gibi gözüküyor. Bir planları, stratejileri var mı hiç anlaşılmıyor. Çok sıkıcı. Sağolasın Adalı, Özen ve Italiano. Şu algıya da geldim ya. Şükür.
Çocuk santforlardan fazla gol atmış ayrıca 10 numara olarak oynuyor, istatistikleri oldukça iyi ben Beşiktaşa gelsin diye devamlı yazdım. Umarım Çakar haklı çokar
@Toprak 30milyon euro verdiler biz verseydik bize gelirdi
@Toprak valla geçen seneden beri takip ettiğim bir oyuncu keşke Beşiktaş'a gelseydi
Ayıp yaa, densizlik...