Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Gerekirse sırtımda taşır getiririm" dediği Anderson Talisca'da artık oklar neredeyse tamamen Beşiktaş'ı gösteriyor. Al Nassr'dan ayrılmayı kafasına koyan 28 yaşındaki futbolcuya yapılan teklifin detayları da ortaya çıkmaya başladı.
 

GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYI ÇÖZECEK

Yönetimin Talisca'ya imza parası olarak 2 milyon euro, maaş olarak ise 1.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Sambacıya ayrıca şampiyonluk primi gibi seçenekler de sunulduğu kaydedildi.

Ya Brezilya'ya dönecek olan ya da Beşiktaş'a 'Evet' diyecek olan Talisca'nın da olumlu baktığı teklifi birkaç gün içinde kabul edeceği gelen haberler arasında.

Talisca transferi ile taraftarı sevindirmek isteyen Çebi yönetiminin böylece mayıs ayındaki seçime de güçlü girmek istediği biliniyor. Talisca, gol yollarında sıkıntı çeken siyah beyazlı takımın bu sorununa da son verecek.
 

ÇILGINLIK SÜRÜYOR

Talisca haberlerinin ağırlık kazandığı günden bu yana tekrar başlayan come to Beşiktaş çılgınlığı da devam ediyor.
 

Siyah beyazlı futbolseverler, oyuncunun sosyal medya hesaplarındaki fotoğraflarının altına bu yorumu bırakıyor. Çin'e transfer olduğu dönemden beri Beşiktaşlıların tekrar kadroda görmek istediği sambacı da bu ilgiden çok memnun.
 

28 yaşındaki sambacı, 80 resmi maça çıktığı Beşiktaş formasıyla 37 gol, 14 asistlik bir performansa imza atmıştı. Kafa, röveşata, frikik fark etmeksizin gollerini atan Talisca'nın kariyerindeki toplam gol sayısı ise 284 resmi maçta 116 gol. toplamda da 37 asisti var.
 

AlNassr'da 8 milyon euro kazanan Talisca gideceği takımda bu rakamı kazanamayacağını bildiği için beklentisini düşürdü. Bu da transferin önünü açtı.

Kaynak: Fotomaç