Yiğiner yaptığı açıklamada;


- DOSTLUK MESAJLARI -

Beşiktaş maçı öncesi dostluk mesajları veren Yiğiner; " Bizim için de Beşiktaş için de önemli bir karşılaşma olacak. Biz maçı kazanırsak üst sıralardan yer bulmuş olacağız. 3 puan üzerine hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Beşiktaş taraftarları maça gelecek. Geçmişte yaşanan olayları çözmek, hüsümetleri ortadan kaldırmak adına böyle bir karar alındı. Beşiktaş taraftarı misafirimizdir. Elimizden geldiğince misafirperverliğimizi göstereceğiz. Futbol eğlence işidir. Dostluk kazansın. Futbolun birleştirici gücüne, dostluğuna, kardeşliğine bakacağız. İnşallah Beşiktaşlı yönetici arkadaşlarımız ile bu sorunu çözeceğiz. Biletlerde tükendi" dedi.

- GEÇMİŞTE 1 LİRA ATILMIŞ -

Bilet fiyatlarının 1 lira olması ile ilgili açıklamada bulunan Yiğiner; " Beşiktaş taraftarı 1 liraya gelip maç izleyecek. Geçmişte küme düşdüğümüz yıl sahaya 1 lira atılmış. Bunlar hoş olmamış. Bize de 1 lira olması yönünde talepler oldu. Taraftarlarımızın talebi doğrultusunda bizler de 1 lira yaptık. " dedi.

- STAT KONUSUNDA ALTERNATİF YOK -

Beşiktaş maçının oynayacağı stadın zemini ile ilgili açıklamalar yapan Yiğiner; " Zemin ile ilgili iyileştirilmesi yönünde çalışmalar yapıyoruz ama maalesef stadın zemini böyle. Biz de burada oynamak istedik ama 19 Mayıs yıkılınca burada oynamak zorunda kaldık. Ankara'da başka stat yok. Lige ilk başladığımızda zemin daha kötüydü, şimdi biraz daha iyi. " dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER