Beşiktaş, bu sezon ki en gollü galibiyetine imza atarken Burak Yılmaz, Adem Ljajic ve Gökhan Gönül performansı ile büyük beğeni topladı.

Burak Yılmaz

Bu sezon ligdeki 12. golünü kaydeden Burak, ayrıca Beşiktaş'ın deplasmandaki son 6 golünün 5'ini atmış oldu. Kaptanın 5 tane de asisti var. Burak Yılmaz bu sezon ilk defa bir deplasman maçında hem gol attı hem de asist (2) yaptı.

Adem Ljajic

Bir süredir sergilediği performansla eleştirilen oyuncu Denizlispor maçında takımın galibiyetinde önemli rol oynadı. İki asist yapan oyuncu takımının 4. Golünü ağlarla buluşturdu. Antalyaspor karşısında Beşiktaş'ın tek golüne imza atan Adem Ljajic, Denizlispor maçını da boş geçmedi.

Gökhan Gönül

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan sağ bek oyuncu Gökhan Gönül, Denizlispor maçında fileleri havalandırmayı başardı.

Siyah-Beyazlı takım, Gökhan Gönül'ün 61. dakikada attığı golle Denizlispor deplasmanında 2-1 öne geçti. Bu kritik golün ardından siyah beyazlılar daha öz güvenli oynamaya başladı ve farklı bir skorla sahadan ayrılmayı bildi. Bu sezon 26. maçına çıkan Gönül, 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Söz Beşiktaş taraftarında…Sizce Denizlispor – Beşiktaş maçının yıldızı hangi oyuncu?

Katılımınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederiz...

duhuliye.com