Sezona Trabzonspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Antalyaspor, uzun süredir siyah beyazlıların gündeminde olan milli sağ bek Nazım Sangare'nin transferi için, Beşiktaş'ın anlaşma şartlarını yerine getirmesni bekliyor.

Sezon öncesinde Nazım için Beşiktaş ile masaya oturan Antalyaspor, milli futbolcunun sözleşmesinde yer alan 3 milyon 750 Euro'luk rakamı siyah beyazlı kulüp ile iyi ilişkiler kurulmasına öncülük etmek adına 2 milyon Euro'ya indirmişti.

Antalyaspor ile Beşiktaş, 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi için el sıkışırken, siyah beyazlı kulüp milli futbolcu ile de görüşmelere başlamıştı. Antalya temsilcisinin izni doğrultusunda Nazım ile görüşen siyah beyazlı kulüp milli futbolcu ile de anlaşma sağlamıştı.

Ancak daha sonra siyah beyazlılar, anlaşmadan vazgeçerek Antalyaspor’dan bir indirim daha istemiş, Akdeniz ekibi ise "Yüzde 50’ye yakın indirim yaptık, oyuncumuz ile görüşmenize de izin verdik. Bundan sonra indirim yapamayız. Takas için teklif ettiğiniz oyuncuların da bütçeleri bizim için yüksek. 2 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transferi gerçekleştirebilirsiniz” cevabını vermişti.

A Milli Takım'da gösterdiği performansla gündeme gelen Nazım Sangare için Beşiktaş iddiaları yeniden yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Antalyaspor'un transfere izin vermesi için Beşiktaş’ın ilk anlaşmadaki şartları yerine getirmesi gerekiyor. Aksi takdirde Nazım Sangare'nin transferi olmayacak.

3 yıldır Antalyaspor'da forma giyen 26 yaşındaki sağ bek Nazım Sangare, toplam 81 maça çıkarken; takımına 3 gol 10 asistlik katkı verdi.

Ajansspor