Ligin son haftasında oynanan maçta Başakşehir'e 5-1 mağlup olan Antalyaspor'da Tamer Tuna dönemi sona ermişti. Antalyaspor'da yeni teknik direktör (kim) Abdullah Avcı mı olacak? Antalyaspor'da Fenerbahçe maçında kulübede kim olacağı da belli oldu. İşte detaylar...

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Tamer Tuna ve Abdullah Avcı hakkında konuştu.

Süğlün, Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde Tamer Tuna'nın yardımcı antrenörlerin yer alacağını söyledi.

"Ayrılığın sebebi saha dışı etkenler"
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Murat Süğlün, "Tamer Tuna'nın ayrılığının ana sebebi saha dışı etkenler. Tamer Tuna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulüp olarak stratejilerimiz çok farklı. Kısa, orta ve uzun vadede başarı planımız var. 

Fikir ayrılığımız ortaya çıktı ve yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırdık. Tamer Tuna'yla yollarımızı ayırmamızın sebebi 5-1'lik Başakşehir mağlubiyeti değil. Gaziantep FK ve Başakşehir maçında şanssızlıklar oldu. İyi bir takımız. Arada böyle puan kayıpları olacaktır" dedi.

"Avcı'nın başarıları yadsınamaz"
Yeni teknik direktör arayışları hakkında bilgi veren Süğlün, "Abdullah Avcı, Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden birisi. Abdullah Avcı'nın başarıları yadsınamaz. Teknik direktör konumuz önümüzdeki hafta netleşecektir. Takımımızı Fenerbahçe maçına antrenörlerimiz hazırlıyor. 

Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde Tamer Hoca'nın ekibindeki yardımcı hocalarımız yer alacak. Konuyla ilgili de açıklama yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Ajansspor