"KİMSE KOLAY BİR GALİBİYET SANMASIN"

Beşiktaş'ın Malatya'daki galibiyeti çok önemli. Yorgun bir Atiba maçı aldı, getirdi. Kimse kolay bir galibiyet sanmasın. Zira Yeni Malatyaspor da yaralı bir aslan gibi, küme düşme hattına yakınlar. Galibiyete çok ihtiyaçları vardı. Buna rağmen Beşiktaş çok akıllı bir şekilde oynayarak, Sergen Yalçın'ın özverisiyle, Atiba'nın da tecrübesiyle maçı kazandı. Bu galibiyet 6 puanlık sayılabilir. Zira bay haftası nedeniyle şimdi 3 puan geride gözükse de galibiyet serisini bozmamak çok önemli. Eksik haftanın da tamamlanmasıyla Beşiktaş şampiyonluk yolunda virajı dönüp öne geçecektir. 

"ANTEP MAÇI ÇOK KRİTİK"

"Beşiktaş'ın Gaziantep maçları her zaman zor geçmiştir. Antep iyi bir takım. Hoca değişse de iyi takım hüviyetini koruyor. Bu hafta Gençlerbirliği karşısında da 10 kişi kazanmayı bildiler. Yabana atılacak bir takım değil asla. Ama Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynadığı zaman bu maçı da kazanacaktır. Beşiktaş'ın 1 puana değil, artık hep 3 puana ihtiyacı var. Şampiyonluk yolunda en kritik maçlardan birisi olduğunu belirtmek gerek." 

"BENİM TEK KORKUM..."

Ben Beşiktaş'ta bir kere futbolcuları tebrik ediyorum. Kısıtlı kadroya rağmen buraya kadar geldiyse bunda Sergen Yalçın ve futbolcuların çok büyük payı var. Beşiktaş hem az gol yiyor hem çok gol atıyor. Sakatlıklar olsa da takım birbirini iyi tamamlıyor. Aboubakar sakatlansa Cenk Tosun, Cenk Tosun sakatlansa Larin, o sakatlansa başka bir isim, son maçta olduğu gibi orkestra şefi gibi Atiba çıkıyor. Futbolcu fark etmiyor. Beşiktaş takım olarak çok iyi oynuyor. Benim tek korkum; yorgunluk, yorgunluk, yorgunluk... Atiba hala bu kadar gol atıyorsa onu da bir düşünmek lazım.

"SERGEN'DEN RİCAM VAR..."

"Sergen kardeşimden bir ricam var: Bu takımı bu hale getiren o. Dış etkenlerle asla uymamalı ve dikkat etmeli. İnanıyorum ki Sergen Yalçın, bu sene Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatacak."

Duhuliye.com ÖZEL HABER