Beşiktaş'ta sezon başında büyük umutlarla takıma dahil edilen Alex Teixeira, büyük hayal kırıklığı yarattı. Uzun süredir futbol oynamamanın da etkisiyle fiziksel olarak çok geride olduğu net şekilde görülen Alex Teixeira, oynadığı pozisyon itibarıyla sahanın en fazla topla buluşan isimlerinden biri olması gerekirken, Ajax karşılaşmasında tam tersi bir tablo ortaya çıktı. 

21 KEZ TOPLA BULUŞABiLDi

Zira 31 yaşındaki futbolcu, 59. dakikada kenara gelirken, kaleciler de dahil olmak üzere sahanın en az topla buluşan ismi olması dikkat çekti. Sambacı futbolcu, söz konusu dilimde sadece 21 kez topu alabildi. Toplamda 12 pas veren Teixeira, bunların yüzde 91,7'sinde isabet sağladı. 2 ikili mücadele kazanırken, 2 ikili mücadene kaybetti. 2 hava topu kaybetti. Kaleye 1 tane isabetsiz şut çeken Teixeira, 1 de şut pası verdi. 

CAN BOZDOĞAN PARLADI

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın maça ilk 11'de sürmesi beklenen ancak yedekte tuttuğu Can Bozdoğan, 59. dakikada Alex Teixeira'nın yerine oyuna dahil oldu. Schalke 04'ten kiralanan 20 yaşındaki futbolcunun oyuna girdikten sonraki hazır görüntüsü büyük dikkat çekti. Bununla beraber siyah beyazlı taraftarlar da sosyal medyada genç futbolcunun daha çok şans bulması gerektiği şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER