Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut duhuliye.com’a çıkan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bulut, “Sergen Yalçın ile yapıldığı iddia edilen görüşme tamamen yalan, ne bizim ne Beşiktaş’ın böyle bir teklifi olmadı. Korona öncesi Arda ile ilgilenen yabancı kulüpler vardı. Arda yurtdışına çıkmaz ise Türkiye’de bir kulüp ile anlaşacaktır ama kulüp Beşiktaş değil.” dedi

DORUKHAN VE FENERBAHÇE İDDİALARI...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un Dorukhan Toköz’ü mutlaka kadroda görmek istediği ve bunun için Emre Belözoğlu’na talimat verdiği haberleri çıkmıştı.

Dorukhan Toköz’ün Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddialarına da cevap veren Bulut, “Basına yansıyan bu haberlerin kaynağı nedir hiç anlamıyorum. Dorukhan Beşiktaş’ın sözleşmeli oyuncusu. Tabi maddi sebeplerle Beşiktaş oyuncusunu istediği kulübe satabilir bu kulüp Fenerbahçe’de olabilir. İki kulüp arasında yapılabilecek bir anlaşma ama ben oyuncunun menajeri olarak böyle bir görüşmenin olmadığını söyleyebilirim.” açıklamasını yaptı.

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Beşiktaş'taki sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Dorukhan, yönetim ile arasında soğuk rüzgarlar estiren menajeri Necdet Ergezen ile yollarını ayırmıştı. Ergezen ile olan sözleşmesi biten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, ünlü menajer Ahmet Bulut ile anlaşmıştı.

Duhuliye.com ÖZEL HABER