Beşiktaş'taki döneminde beklentileri karşılayamayan Keny Arroyo, Cruzeiro formasıyla kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiriyor.
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde performansıyla eleştirilen Keny Arroyo, Cruzeiro'da adeta yeniden doğdu.
20 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu, Brezilya ekibinde gösterdiği performansla kariyerinin en üretken dönemlerinden birini geçirirken yeniden milli takım kadrosuna da çağrıldı.
CRUZEIRO'DA YÜKSELİŞE GEÇTİ
Arroyo, 2026 yılında Cruzeiro formasıyla tüm kulvarlarda 44 maçta 8 gol ve 5 asist üreterek toplam 13 gole doğrudan katkı sağladı. Son dönemdeki performansıyla Brezilya'da da dikkat çeken genç oyuncu, sezonun en formda dönemlerinden birini geçiriyor.
20 Eylül'de Cruzeiro'nun Vitoria'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol ve iki asist yapan Arroyo, takımının galibiyetinde başrol oynadı.
İKİ YIL SONRA MİLLİ TAKIMA DÖNDÜ
Arroyo'nun Cruzeiro'daki yükselişi Ekvador Milli Takımı'na da yansıdı. Genç futbolcu, Marcelo Gallardo tarafından milli takım kadrosuna çağrıldı. Arroyo böylece yaklaşık iki yıl aranın ardından yeniden Ekvador Milli Takımı'nda yer aldı.
BEŞİKTAŞ'TA 14 MAÇTA 2 GOL
Arroyo, Beşiktaş'ta geçirdiği dönemde ise beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı formayla kısa sürede kendisini gösteremeyen genç oyuncu, kulüpteki dönemini noktalayarak Cruzeiro'nun yolunu tuttu.
Beşiktaş, Arroyo'nun transferinden yaklaşık 8,5 milyon euro gelir elde etti.
Haber kaynağı: Sporx
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (6)
Cahil çok adam 18 yaşında o kadar oynadı şimdi 20 oldu 25 de daha farklı seviyede olucak bunu bilmek için futbol uleması olmaya gerek yok bence.. Biz sabırsızız sorun o !!
Seneye 50 milyona ingiltereye satarlar,kaçırdık altın yumurtlayan tavuğu
Beşiktaşta tutmamasının tek sebebi sergen di. Yeteneklileri kıskanır, yeteneksizleri düz futbolculara daha çok severdi.
@Salim Sergen arroyo yu beğendiğini söyledi yorumcu iken
@Salim Arroyo ile Sergenin ne alakası var Ole döneminde oynadı ve gitti
Bu bebeyi boşverin. Verilen şansları değerlendiremedi, gittikten sonra da bir sürü alf söyledi. BJK'ye hakaret eden (zaten bu konuda bir o var) adamı haberlerde istemiyoruz.