18.08.2026 - 20:49

Takip Et:

"Artık daha olgun ve karar veren bir oyuncu"

Beşiktaş'ın genç orta sahası Olaitan'ın son dönemdeki performansını değerlendiren Neo Spor yorumcusu Semih Sezerli, Nijeryalı futbolcunun oyunundaki değişime dikkat çekti. Sezerli, Olaitan'ın Hradec Kralove ve Eyüpspor maçlarında artık sadece dinamizmiyle değil, aldığı kararlar ve oyun yönlendirmesiyle de öne çıktığını söyledi.

Beşiktaş'ta Olaitan'ın performansı dikkat çekmeye devam ediyor. 

Siyah-beyazlıların Hradec Kralove ve Eyüpspor karşılaşmalarındaki oyununu değerlendiren Neo Spor yorumcusu Semih Sezerli, genç futbolcunun gelişimine vurgu yaptı.

Olaitan'ı daha önce "Beşiktaş mahallesinin bitirim çocuğu" olarak tanımladığını belirten Sezerli, oyuncunun son iki maçta farklı bir seviyeye çıktığını ifade etti.

Sezerli, "Beşiktaş mahallesinin bitirimi olarak tanımlardım ben Olaitan'ı; mahallenin bitirim çocuğu, takımın en yüksek enerjisi, en dinamizmiydi" dedi.

Olaitan'ın artık yalnızca enerjisi ve dinamizmiyle ön plana çıkmadığını belirten Sezerli, "Ancak geçtiğimiz maçla bugüne baktığımda, ikisinde de artık daha olgun, yönlendiren ve karar veren oyuncu haline döndü" ifadelerini kullandı.

"Joga Bonito asisti"

Semih Sezerli, Olaitan'ın Eyüpspor maçında Václav Černý'nin golünde yaptığı asistten de övgüyle bahsetti. Genç oyuncunun pasını farklı bir ifadeyle tanımlayan Sezerli, "Bugün Olaitan'ın asistini tek bir şeyle açıklıyorum: Joga Bonito asisti!" şeklinde konuştu.

Duhuliye.com 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

YORUMLAR (7)

R
Robot
18.08.2026 - 23:22

Geçen sene sadece koşuyordu Junior Olaitan'dı. Bu sene pas atmayı öğrenmiş mid-level Olaitan olmuş. Seneye de şut atmayı öğrenirse Senior Olaitan olur.

Yanıtla Beğenme (0)
B
Barış Black
19.08.2026 - 00:10

@Robot koptum valla yorumuna :)

Beğenme (0)
K
Kara Ense
18.08.2026 - 23:01

@Gerçek Beşiktaş Allah dusmanin da salagini vermis, her yere ayni nickle yazan yad a belli kelimeleri kullanan, transfer miktarlarini bile bilmeyen bir sigir!

Yanıtla Beğenme (0)
F
Futbol Bilimci
18.08.2026 - 21:40

İtalyano antremanı sonrası Orkun top oynamayı unuttu, 70 milyon Euro'ya kaskallanan Outtara ve Trossard'ı bugün satmak istesen 10 veren çıkmaz, beyler algılara kapılmayın, Kasım'da bu takım dağılır.

Yanıtla Beğenme (23)
A
ABBAS
18.08.2026 - 22:38

@Futbol Bilimci Kendi sayfana yavrum, kendi sayfana! Değişik değişik isimlerle aynı şeyleri yazıp durma senin gibi troller hariç kimse yemiyor!

Beğenme (0)
C
Cem Sönmez
18.08.2026 - 22:35

@Futbol Bilimci Gerçekten soruyorum sizde utanma yok mu? Git kendi takımını destekle, kendi takımının iyileşmesi için çaba sarfet. Yani burada yazdığınız yorumlarla ortalığı bulandırmaya çalışmak bir hainlik göstergesidir. Ne diyelim Allah yaptığınız yanlışın farkına kolayından varmayı nasip eylesin.

Beğenme (1)
G
Gerçek Beşiktaş
18.08.2026 - 21:34

İtalyano 50 milyona kaskallattığı posası çıkmış Trossard'ı oynatsın önce, sonra da 20 milyona kaskallattığı 2nci lig topçusu Kassım Outtara'yı oynatsın da Sergen Hocanın getirdiği topçularla algı yapmak zorunda kalmayın.

Yanıtla Beğenme (19)
Ç
Çöpçü yorumu
18.08.2026 - 21:15

Son vuruşları kötü. Vasat bir oyuncu.

Yanıtla Beğenme (13)
W
Wolf
18.08.2026 - 21:02

TRT fener maçın şiftesiz verirken Saadet tin Saran Beşiktas macıni sifreli veriyor yayin donup aksiyor.

Yanıtla Beğenme (1)
D
Deko
18.08.2026 - 20:52

ben bu ilhana bir ısınamadım gitti , herkes övüyor şöyle iyi böyle iyi olacak gibi ama bir türlü sonuca etki eden harketini göremedim .. ha yusuf sarı ha bu.. inşallah yanılırım

Yanıtla Beğenme (15)
C
Cem Sönmez
18.08.2026 - 22:36

@Deko renkdaş yanılmanız ümidiyle )

Beğenme (0)