"BEŞİKTAŞ BÖYLE OLMALI"

Başakşehir'i Beşiktaş oynatmadı ilk 45 dakikada, kımıldatmadı, çok akıllı oynadı. Beşiktaş'ı bu sezon ilk defa, ilk 45 dakikada çok beğendim. Beşiktaş'ın böyle olması lazım.

"BAŞAKŞEHİR'i BOĞDULAR"

Başakşehir'i sıkıştırdılar, Başakşehir'in hiç beğenmediği oyun tipi. Başakşehir geniş alan bulamadı, hiç bırakmadılar. Josef de Souza, orta sahaya çok faydalı. Atiba zaten faydalı, orta sahada iyi kapanınca böyle oluyor. Hücumcular defansa, defansçılar hücuma yardıjm etti. Skıştırdılar, Başakşehir'i ortada boğdular.

"HAKEM ACEMİLİK YAPTI"

Beşiktaş 2 gol attı, 2 golden önce hakem acemilik yapıp düdük çalmasa, gol pozisyonu var. Bırak adam girsin içeri. Sergen Yalçın da sarı kart gördü, çıldırdı, haklı. 1 saniye bekleseydi hakem, otobüsü mü kaçıracaksın, bekle.

"ATIBA MÜKEMMEL"

Atiba 37 yaşında, bu adamda motor sayısı herhalde 4. 4 çeker bir adam. 46. dakikada 60 metre depar attı, son hareketi de mükemmel, vurur gibi yaptı, kaleci ve defansı öldürdü ve arkadaşına bomboş attı.

"LJAJIC KENARDA OTURUYOR"

Beşiktaş'a eksik diyoruz, Ljajic kenarda oturuyor. Sahada kafayı, kelleyi koyacak adamlar var demek ki, kaytaran oyuncu yok. Aboubakar nerelere geliyor, ne toplar çıkarıyor.

"BU ADAMLAR LAZIM"

Ben Vida ile maç kaybedeceğime, bu tip oyuncularla kaybetmek isterim. Bu takım kaybetse bile, oyuncuları kazanırsın. Bu adamlar sana lazım. Mücadele eden, iyi niyetli adam formanın da hakkını veriyor. Beşiktaş tıkır tıkır oynadı.

"DEFANS HÜCUMDABAŞLIYOR"

Ljajic bu takımda zor oynar, herkes koşuyor takımda. Aboubakar'dan başlıyor defans. İlk darbeyi o yapıyor, basıyor, rahatsız ediyor. Onu yaptığın zaman tamam. Golü takım atar, forvet atmaz.

Kaynak: Sporx