Beşiktaş sezona kötü başlamanın acısını çıkarmaya başladı. Son 7 maçın 6’sını kazanmak büyük iş doğrusu. Abdullah Avcı belki ideal oyununa ulaşamamış olabilir ama her geçen gün hayal edilen oyuna yaklaşıyor.

Fakat bunun için Kayseri karşısındaki ilk yarı iştahını daha da uzatmak gerekebilir. Müthiş bir ilk yarı oynadı Beşiktaş. Rakibine soluk aldırmadı, Kayseri’nin ceza sahasından çıkmadı. Normalde bir 90 dakikada ulaşılan rakip ceza sahasında topla buluşma sayısını (26) tek bir yarıda elde etmek büyük işti. Bu iştah topun geri kazanılma süresini hayli kısalttı ve Beşiktaş bu sayede geri koşmadan rakip sahada kaldı.

Kayserispor savunmasının uyumsuzluğu skorun gelişiminde etkili oldu denebilir ama kaleci Lung’un performansı farkı önledi. eğer kaybeden takımdan bir yıldız seçmek gerekse o kesinlikle Rumen kaleci olurdu.

Gecenin sorusu

Beşiktaş maçı 3-0’a getirmiş, Kayserispor’da bir tane 2004 bir tane 2002 doğumlu oyuncu sahadayken Avcı neden Lens’i gençlere tercih eder?

Maçın starı

Burak Yılmaz attığı 2 golün yanı sıra Beşiktaş’ın en iştahlı oyuncularından biriydi.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın son 7 maçın 6’sını kazanıp 19 puan toplamasına ve dün gece 4-1 kazanmasına rağmen ilk 7 içerisinde en az gol atan takım olması dikkat çekici.

 Serkan Akcan / Fanatik