Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculardan Mohamed Elneny, Wolverhampton maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu

Teknik direktör Avcı’nın açıklamalarından duhuliye.com ‘un derledikleri:

YARIN GENÇ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN GÜZEL TECRÜBE

“UEFA Avrupa Ligi'nde zaman zaman oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımız maçlar oldu. Rakibimiz hem kendi ligde hem Avrupa Ligi'nde çıkış yakalayan bir takım. Avrupa Ligi maceramızı iyi bir oyun ve skorla sonlandırmak istiyoruz. Yarın bazı genç arkadaşlarımız oynayabilir, onlar için de güzel bir tecrübe olacak.”

BRATİSLAVA MAÇLARINDAN OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK

" İçerideki Braga ve Wolverhampton, deplasmandaki Bratislava maçlarında oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Bugün buraya farklı bir puanda gelebilirdik. Grubu iyi şekilde kapatmak istiyoruz. İyi bir oyun ve iyi bir sonuçla grubu tamamlamak istiyoruz. Yarın birkaç genç arkadaşımız oynayacak. İngiltere gibi bir yerde şans alacak olmaları iyi bir şans. Bunu kullanacaklarını düşünüyorum. İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.”

DALGALANMALAR OLDU, YÖNETİM DEĞİŞTİ

“İçerideki Braga ve Wolverhampton, deplasmandaki Bratislava maçlarında oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Bugün buraya farklı bir puanda gelebilirdik. Grubu iyi şekilde kapatmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde zaman zaman oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımız maçlar oldu. Beşiktaş bir süreç yaşıyor. Dalgalanmalar oldu. Yönetim değişti, oyuncular değişti, belki bir sene sonra bambaşka, daha güzel bir oyun konuşacağız. Beşiktaş her kulvarda iddialı olmak ister. Ama bazen böyle senaryolar olabiliyor.”

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLURSAK OYUNUMUZU GELİŞTİRECEĞİZ

"Bundan önceki senelerde de Şampiyonlar Ligi'nden namağlup lider çıkan bir takım var, sonraki sene de Avrupa Ligi grubundan çıkamamış bir takım var. Oyuncu değişimleri söz konusu. Seneye burada veya Şampiyonlar Ligi'nde olursak oyunumuzu daha da geliştirmek istiyoruz."

 

duhuliye.com