Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme turu ilk maçında Anagold 24Erzincanspor'u 3-0 yendi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu

İşte o açıklamalar:

"Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner'in Beşiktaş'ta devam etmesini isterim!"

"Caner Erkin genç milli takımlayken de sol bek, iç orta saha, sol kenar, 16-17 yaşında kullanıyordum. Türk futbolunda her zaman böyle oyuncular çıkmıyor. Caner'in mukavelesi bitiyor, ben bir teknik adam olarak devam etmesinden yanayım."

"Skor iyi ama oyun beni çok tatmin etmedi. Futbolu kiminle, nerede, ne şekilde oynarsan oyna, bir takım gerçekleri oynaman gerekiyor. Duygularını oyuna karıştıramazsın. Parça parça doğru şeyler var. Saha kenarında o yüzden çok istedim, oyundan memnun değilim."

"Maç kazandıkça oyun gelişiyor, öz güven artıyor. 34 haftada inişler ve çıkışlar var. Şu an itibariyle kaybettiklerimizin yerine koyuyoruz, bir ivme kazandık. Umarım bir sakatlık olmaz. Çalışarak, herkes enerjisini yüksek tutarak, oyuna odaklanarak devam edeceğiz."

"Beşiktaş'ın duygusu, ruhu başka. Metin Tekin de 'senin ruhun Beşiktaş'a uygun' demişti. Umarım destek sezon sonuna kadar devam eder."

"Erzincanspor futbol oynamaya çalışıyor, bir planları var. Erdoğan'ın ilk defa oynaması ve gol atması sevindirici. Sezon başından beri bizimleydi. Oyun beni çok tatmin etmedi ama ne olursa olsun futbolun gerçeklerini yerine getirmek gerekli."