Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı’ya göre liderlik 22’nci haftada kendilerine gelecek… Sürekli olarak hesap kitap işlerine dalan tecrübeli teknik adam gelecek hafta oynanacak F.Bahçe derbisinden çok ikinci yarının ilk 4 haftasında üst üste oynayacakları içerideki Sivas ve dışarıdaki Göztepe ile Rize maçlarından daha çok çekiniyor.

20’nci haftaya kadar Başakşehir’le olan puan farkının açılmasına izin vermezlerse 22’nci haftada liderlik maçına çıkacaklarına inanıyor. Avcı için Beşiktaş’a liderlik Şubat ayında gelecek. 27’nci haftayı lider kapatmaları halinde ise şampiyonluk yolunda kimsenin önlerine duramayacağına inanıyor.

AVCI’NIN EN BÜYÜK DERDİ DEVRE ARASININ GELMESİ

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı’nın en büyük sıkıntısı ise devre arası… Takımının tam istim üzerine gelmesinden büyük keyif alan tecrübeli teknik adam 4 maç sonra devre arasına girilecek olmasından çok rahatsız. Özellikle yabancı oyuncuların Noel için ülkelerine gidecek olmasından ve geriye hangi ruh halinde, hangi fiziki şartlarda döneceğinden emin olmaması yüzünden oldukça sıkıntılı.
Kaynak: Fotospor