Dünyaca ünlü yıldız isimler bu tarihten itibaren Avrupa'da sadece Türkiye, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya, Slovakya, Ermenistan, Sırbistan, İsrail ve Moldova liginde yer alan takımlara imza atabilecekler.

İŞTE O FUTBOLCULAR...

Oldukça hareketli geçen Avrupa'daki transfer döneminin sona ermesiyle bazı isimler kendilerine henüz aradığı kulübü bulamadı. Avrupa'nın 5 büyük ligi haricinde kendilerine takım bulacak ve yolu Türkiye'den geçme ihtimali bulunan isimler şu şekilde sıralandı:

Nicolas N'Koulou

Transfer döneminde başta Süper Lig devleri Trabzonspor ve Beşiktaş olmak üzere birçok takımla adı anılan Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou, hiçbir takıma imza atamadı ve boşta kaldı. Nicolas N'Koulou'nun Transfermarkt'ta piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Jerome Boateng

Tam 10 yıl giydiği Bayern Münih formasına geçtiğimiz sezonun sonunda ved eden dünyaca ünlü Alman stoper Jerome Boateng de takım bulamayan isimler arasında yer alıyor. Transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Alman yıldızın Transfermarkt'taki piyasa değeri 8.5 milyon Euro...

Franck Ribery

Tam 12 yıl süren Bayern münih macerasının ardından İtlaya Serie A ekiplerinden Fiorentina'ya transfer olan ve Mor Menekşeler'de 2 yıl forma giydikten sonra boşa çıkan Fransız yıldız Franck Ribery de henüz bir takıma imza atmış değil. Ribery'nin ismi Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le anılıyor...

David Luiz

İngiltere'de Arsenal ve Chelsea formalarıyla başarılı performanslar gösteren 34 yaşındaki Brezilyalı stoper David Luiz şu an boşta ve henüz bir takıma imza atmadı. Ülkesine dönmesi beklenen Brezilyalı yıldızın adı Adana Demirspor ve Beşiktaş'la da anılmıştı.

Eliaquim Mangala

Fransa'nın son yıllarda dünya futboluna sunduğu önemli yeteneklerden Eliaquim Mangala, sakatlıkları sebebiyle gittiği hiçbir takımda tutunamadı. Fransız stoper son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Valencia forması giyiyordu. Mangala henüz herhangi bir takıma transfer olamadı.

Javier Pastore

2018'de transfer olduğu Roma'da beklentileri karşılayamayan Arjantinli on numara Javier Pastore de kulüpsüz kalan yıldız oyuncular arasında yer alıyor. Pastore'nin Transfermarkt'taki piyasa değeri 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Wilfried Bony

Vitesse'de gösterdiği muhteşem performansla Manchester City'ye kadar yükselen Fildişili golcü Wilfried Bony sakatlıklardan kurtulamadığı kariyerinde oldukça zor günler geçiriyor. Bir döneme damga vuran golcü oyuncu henüz herhangi bir takıma imza atamadı.

Mateo Musacchio

Uzun yıllar Villareal forması giyen ve kaptanlığa kadar yükselen ardından 18 milyon Euro bedelle Milan'a transfer olan Arjantinli stoper Mateo Musacchio kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. Tecrübeli futbolcunun piyasa değeri sadece 2 milyon euro ve şu anda kulüpsüz oyuncular arasında yer alıyor.

Ali Adnan

Süper Lig^'de Çaykur Rizespor formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Ali Adnan şu anda kulüpsüz. Iraklı sol bekin piyasa değeri ise 1.5 milyon euro...

Kwadwo Asmaoah

2017-2018 yaz transfer döneminde adı sıklıkla Galatasaray ile anılan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah da kulüp bulamayn yıldız oyuncular arasında yer alıyor.

Oumar Niasse

Süper Lig'de Akhisarspor formasıyla yıldızını parlatan ve ardından Lokomotiv Moskova oradan da Everton'a kadar transfer olan Senegalli forvet kariyerinde büyük bir düşüş yaşıyor. Oumar Niasse henüz bir takıma imza atmadı ve boşta.

Roman Neustädter

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve ardından Dinamo Moskova'ya transfer olan Rus stoper Roman Neustädter henüz bir takıma imza atabilmiş değil. Tecrübeli stoperin piyasa değeri 800 bin Euro...

Clement Grenier

Fransa ligue 1'de uzun yıllar Rennes forması giyen Fransız orta saha Clement Grenier'in adı bir dönem Galatasaray'la anılıyordu. Fransız orta saha şu anda boş durumda.

Gaston Ramirez

Uruguaylı yıldız Gaton Ramirez de henüz kendine kulüp bulamadı. Yıldız oyuncu bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmiş fakat transfer sonuçlanmamıştı.

Olivier Ntcham

Fransız orta saha Olivier Ntcham da henüz kulüp bulamadı. Geçtiğimiz sezon Celtic'ten Marsilya'ya kiralanan Ntcham'ın piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Youssef Ait Bennasser

Fransa Ligue 1'de Saint Etienne, Bordeaux ve Monaco gibi kulüplerde forma giyen Faslı orta saha Youssef Ait Bennasser 2020-2021 yaz transfer döneminde kendine yeni bir kulüp bulamadı. Faslı orta sahanın Transfermarkt'taki piyasa değeri 2 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.