Avrupa Ligi'nde sezon öncesi tahminler paylaşılırken Beşiktaş, iki farklı yorumcunun değerlendirmesinde öne çıktı.
LaLiga'nın eski kalecilerinden, şu anda yorumculuk yapan Miguel Moya, Avrupa Ligi'ndeki favorisini Beşiktaş olarak açıkladı.
Moya, siyah-beyazlıların turnuvada öne çıkmasını sağlayabilecek üç önemli faktöre dikkat çekti. İspanyol yorumcu, Beşiktaş'ın hücum hattını, yüksek enerjili iç saha atmosferini ve teknik direktörünü ön plana çıkardı.
Moya'nın favorisi Beşiktaş
Miguel Moya, Avrupa Ligi'nde favori olarak Beşiktaş'ı seçerken, özellikle siyah-beyazlıların forvet hattına vurgu yaptı. Moya, turnuvanın en iyi santrforuna sahip takımlardan biri olarak Beşiktaş'ı gösterdi.
Beşiktaş'ın iç sahadaki yüksek enerjisi ve tribün atmosferinin de takım için önemli bir avantaj oluşturduğunu belirten Moya, teknik direktör faktörünü de değerlendirmesinde öne çıkardı.
CBS Sports'tan Beşiktaş'a sürpriz takım vurgusu
CBS Sports yorumcuları da Avrupa Ligi'nde sezon için tahminlerini paylaştı. Eski futbolcu Nigel Reo-Coker ise turnuvada sürpriz yapabilecek takım olarak Beşiktaş'ı gösterdi.
Böylece Avrupa Ligi öncesinde Beşiktaş, farklı yorumcuların değerlendirmelerinde dikkat çeken takımlar arasında yer aldı.
Duhuliye.com
YORUMLAR (15)
Eksik te olsak bu coşkuyla kartal la ilhan la da olsa ezip geçeceğiz yeterki eksik kalmayalım hiç korkmuyorum
hele bir başlayalım, avrupa beklentisi ile sezona başlamadık dolayısıyla olumsuz olsa bile moral bozmamak lazım bu yıl asıl hedef lig, italiano ile futboldaki gelişim basketbolda dusan ile olan gelişim gibi yıldan yıla olacaktır. kadro istikrarı ve hocanın devamlılığı ile bir kaç sezon sonra avrupada gerçek beklenti oluşur ama tabi ki bu maçtan da inşallah galip ayırılırız, bu akşam yüzümüzü güldür Beşiktaş.
Avrupalı yorumcular bile takimin hakkini vermeye basladi bizimkiler hala gsnin fbnin kadrosu cok iyi deyip bizim oyunumuza ragmen bize sans vermediler. sampiyonluk orani bile hala sacma sapan
Burası Dolmabahçe, buradan çıkış yok! 🦅 🔥 Çalıntı bestelerle tribüncülük oynayanlar, bu akşam İnönü cehenneminin gerçeğiyle tanışacak. Kuzey Siyah, Güney Beyaz! Giyin formaları, salla atkıyı! Marsilya burası cehennem kapısı, Kartalın pençesi ölüm fermanı!
Burası Dolmabahçe, buradan çıkış yok! 🦅 🔥 Çalıntı bestelerle tribüncülük oynayanlar, bu akşam İnönü cehenneminin gerçeğiyle tanışacak. Kuzey Siyah, Güney Beyaz! Giyin formaları, salla atkıyı! Marsilya burası cehennem kapısı, Kartalın pençesi ölüm fermanı!
Semtin çocukları yine yollarda, Armanın peşinde, Avrupa’da! 🌍 🏁 Bu akşam Tüpraş Stadyumu'nda kopyala-yapıştır tribünlere nazire yapmaya, özümüzden gelen o saf Beşiktaş aşkıyla dünyayı inletmeye geliyoruz. Desibel rekorları kırılacak, Marsilya diz çökecek! Burası Beşiktaş, akıllı olun!
Raskin ve john stones alınsaydı final oynardı bu takım
Beşiktaş'ın renkleri çöker Dolmabahçe sırtına, Siyah beyaz başlar bu fırtına! Ne bir kopya söz var ne bir taklit ses, Bu armanın önünde kesilir nefes! Çarpıyor kalbimiz semtin aşkıyla, Yüz yıllık bu gurur, kendi şarkısıyla! Kükre Kara Kartal, inlet geceyi, Öğret Avrupa'ya Beşiktaş demeyi! Saldır! Saldır! Kara Kartal saldır! Gökleri inleten sesini haykır! Fransa'dan gelenler gölgeden korksun, Burası cehennem, lamba kararsın! Yansın meşaleler, titresin dağlar, Bizimle büyüdü bu deli sevdalar! Çarpıyor kalbimiz semtin aşkıyla, Yüz yıllık bu gurur, kendi şarkısıyla! Kükre Kara Kartal, inlet geceyi, Öğret Avrupa'ya Beşiktaş demeyi! Saldır! Saldır! Kara Kartal saldır! Gökleri inleten sesini haykır!
@AKREP Nalan çok çok güzeldi şanlı arayla sahlanan yüreğine sağlık bu akşam o mabed de olamamak bütün renktaşlarıma kucak dolusu sevgiler
Biz gerçek gücümüzün farkındayız bu takım finale kadar gitse şaşırmam bunu yapabilecek güçte ve inançta oyuncular var, yeterki ligde ayak oyunları ile takımı yıpratmasınlar, futbolcularımız sahada tekme yemesine müsade edilmesin tarihin en iyi Beşiktaşını görebiliriz.
Kendi ligimizdeki hakemler İnşaallah okumuyorlardır bu haberi, bizi engellemek için maçlarda daha çok üstümüze gelmesinler yoksa !
İLK 11 KADROMUZ İYİ AMA ROTASYONA KALIRSA NE OLUR BİLEMEM. MARSİLYA MAÇI ÇOK ZOR OLACAK. TROSSARD YOK, ORKUN DA YOKSA SIKINTI OLABİLİR. MUTLAKA KAZANMAMAIZ GEREKEN BİR MAÇ, İNŞALLAH KAZANIRIZ
2 tane orta sahayla net favorilerden biri olurduk gerçekten. yine de iyi işler başarabiliriz bu gidişle. hadi kartalım bol şanslar
Akşam orkun da oynamazsa gerçekten çok sıkıntı olacak.