UEFA kulüp puanları, Avrupa kupalarındaki performanslara göre şekillenmeye devam ediyor.
2026/27 sezonu öncesinde UEFA Kulüpler Sıralaması güncellenirken, Türk takımlarının listedeki yerleri de netlik kazandı.
Listede en üst sırada yer alan Türk temsilcisi 55.250 puanla Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertlileri 44.500 puanla Galatasaray takip etti.
Avrupa kupalarındaki performansıyla dikkat çeken Başakşehir ise 21.000 puanla 94. sırada yer aldı.
Beşiktaş, 13.500 puanla 130. basamakta kendine yer bulurken, Trabzonspor ise 11.000 puanla 150. sırada yer aldı.
2026/27 sezonu öncesi UEFA Kulüpler Sıralaması'nda Türk takımlarının durumu şöyle:
Trabzonspor – 150. sıra (11.000 puan)
Duhuliye.com
YORUMLAR (18)
Benim anlamadığım şey bu yönetim bu kadar başarısız ve pasif şampiyonluk yok şampiyonlar ligi yok yıldız transferleri hala yok neden istifa etmiyolar amaçları sadece koltuk işgalimi
SON 3-4 BAŞKANI VE EKİBİN KOMPLE BEŞİKTAŞTAN İHRAÇ EDECEKSİN. ZARARLARIN TAMAMINI BUNLARDAN TAHSİL EDECEKSİN.
Bu nasıl sıralama ya şimdi öyle ya da böyle 3 senedir şamp liginde gs ve iyi işlerde cıkardı zaman zaman, fb nasıl 10 bin puan önünde neye göre sıralıyorlar bunu
Dikilitaş ve sponsorluk paralariyla şuanda gs ve fb yi komple satın alırız ama rezalete bakın daha bir tane bile yıldız transferleri yapılmadı nerede bu paralar hesap verin
Dikilitaşın paraları nerede serdal adalı?????????
Başakşehir'in bile gerisindeyiz, yazıklar olsun.
Bu sene de ön elemede elenirsek Trabzon bizi geçer iyi kadro kurdular avr başarılı olurlar
Dunya kupasinda milli takimlara bakiyorum bizimki haric hemen hemen her takimda bir iki devşirme oyuncu var. Bazilarinin en az yarisi oyle. Ama biz oyuncu cikmiyo diye yabanci kurali diye bi sacmaligi kuluplere dayatiyoruz. Ve her transfer sezonunda bosa harcanan paralardan bahsediyoruz. Bu kural işi degil beyin işi sistem işi. Sen parani duzgun kullanamadiktan ve oyuncunu yetistiremedikten sonra yabanciyi komple yasaklasan ne olur? Bu sefer çöp yerli oyunculara 20 30 milyon bonservis, 10 milyon yillik maas, 10 milyon imza parasi vermek icin yarisacaklar bir sey degismez. Her transfer sezonu bir oncekinden ders cikarilmistir diyorum ama kim gelirse gelsin ayni. Bir sey degismez.
Devşirme değil onlar. O ülkeye zamanında göç etmiş. Oranın eşit vatandaşları. Gelecekte bizim takımda da içeri alıp vatandaşlık verdiğimiz Suriyeli- Afgan göçmenlerin çocukları - eğitebilirsek- oynarlar.
Adalı istifaaaaaaaaaaaaaaa yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaa önder özen istifaaaaaaaaaaaaaaaaa
Beşiktaş dediğin takım, kötü sezonları üst üste yaşasa dahi ilk 75 içinden asla düşmemeliydi. Rezaletin büyüğü burada.
Çebi + Arat + Adalı ve tabiki SERGEN YALÇIN. Eserinizle gurur duyun!!
Her ülkede ortalama 19 takım olsa 2OO devlette 38OO takım yapar, bz 13O, cu sıradayız bayağı yukarıdaymışız. İşte Turk takımlarının içler acı tablosu bu, dnyada yokuz avrupada yokuz, adaletsz hacının mhk sı böyle istyor
Bizi bu hallere düşüeenler uranaın kendini hoca başkan sanan zavallılar
sergenin deyimiyle avrupa sergende yok bu yüzden
Yüz milyonlarca para harcıyorlar ama geçtim 10’u ilk 20’de tek bir Türk takımı yok! O kadar para harcamalarına rağmen hala borç içindeler. Yani parayı harcadıkları yerlerin kökü zarar! Bütçen varsa her sene yüz milyon harca, sıkıntı değil, ama kaliteli topçulara harca. Yani az ama öz topçu al ve satarken de kazan!
serdal adali bende avrupa yok ben dikilitasin parasini yiyorum
Basket Takımı EuroLig'e girdi. Daha da ilerleyecek belli. Futbol takımına ülkenin en iyi futbol akıllarından biri direktör olarak geldi: Önder Özen. Hamlelerine başladı. Çok uzun yıllardır ilk defa; Aktif, başarılı, yükselişte, sağlam ekibi olan bir hocaya teslim edildi. Transferler de haybeye değil bir plan dahilinde ilerliyor. o da belli. Ve abi! Bunu gören birileri, kimse onlar; İnanılmaz bir trol saldırısı başlattı! Nereden vuracaklarını şaşırdılar. Yok kasaya para koyan gelen paradan neden almış! Transferi iyi olsa Monaco gönderir miymiş! Her maç 11 oynatmış adamı diyorsun! O zaman sağlık kontrolünden geçmiş adama sakat diyor! Yok akıl değil dertleri. Saldıracak yer bulmak! Hüseyin Yücel mi Çebi mi Sergen mi Renklilr mi kim bilmiyorum bu trolleri fonlayan. Ama yeter. Yiyin birbirinizi kim başkan umurumda değil. Ama Önder Özen ve yetkilerine karışmayın! Bu Beşiktaş'a ihanet etmek olur! Bedel ödersiniz. Hiç ummadığınız şekillerde.