Clement yaptığı açıklamada;

- HESAP YAPMAYI SEVMİYORUZ-

Hesap yapmayı sevmediklerini söyleyen Clement; "Hesap yapmayı sevmiyoruz. Beşiktaş'ı eğer yenersek önemli bir avantaj elde etmiş oluyoruz. Maç içerisinde 3 puanamı oynamamız gerekiyor, beraberliğe mi bunu zaman gösterecek." dedi.

-BABEL VE PEPE İLE BEŞİKTAŞ DAHA GÜÇLÜ-

Babel ve Pepe'nin olması ile Beşiktaş bu karşılaşmada daha güçlü olabileceğini vurgulayan Clement; "Başka takımların bizim hakkımızda ne düşündüğünü bilemem. Babel ve Pepe'nin olması ile Beşiktaş bu karşılaşmada daha güçlü olabilir." dedi.

-2500 KADAR TÜRK TARAFTARI STAT DA-

Türk taraflarınının sayısından söz eden Clement; "2500 kadar Türk taraftarı stat da olacak. 11.000 de Genk taraftarı olacak. Genk taraftarları şimdiye kadar desteklerini kanıtlamış durumda. Onların desteklerini bekliyoruz."

-GENÇ BİR EKİBİZ-

 Genç bir ekip olduklarını vurgulayan Clement; "Bazı oyuncuların beni şaşıttığını söyleyebiliriz. Genç bir ekibiz. Tüm sezona yaydıktan sonra inşallah iyi sonuçlar alacağız."

-KENDİMİZE GÖRE OYUN OYNUYORUZ-

Rakiplere göre değil kendilerine göre oyun oynadığını vurgulayan Clement; "Biz rakibime göre değil kendimize göre oyun oynuyoruz. Kendimizi en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz." 

-HESAP YAPMIYORUZ- 

Hesap yapmadıklarını vurgulayan Clement; "Biz hesap yapmıyoruz. Günlük maç maç ilerliyoruz. Önemli olan bu performansı uzun döneme yaymak olacak."

Haber Kaynağı: Haber1903