İşte Şansal Büyüka'nın yazısı:

Beşiktaş’ta Balotelli için “Come to Beşiktaş” kampanyası var. Balotelli ismi camiada heyecan yarattı.

Balotelli, Avrupa’nın en fazla konuştuğu, gollerinden çok olaylarıyla tanıdığı bir oyuncu... Balotelli henüz genç... 29 yaşında... Kariyerinde Liverpool, Milan, Manchester City, Inter gibi çok önemli kulüpler var. Ancak İtalyan Milli Takımı formasını da 40’a yakın giyen Balotelli, son yıllarda giderek çıtası daha düşük takımların formasını giymeye başladı.

Balotelli bu sezon Brescia ile İtalya Ligi’nde küme düştü. 19 maçta oynadı, 5 gol attı, 6 sarı, 1 kırmızı kart gördü. İyi bir sezon geçirdiği söylenemez. Hatta çok kötü bir sezon geçirdi. İlk on birde oynama oranı % 42, oyunda kalma süresi % 41, gole katkısı sadece % 14... Ama bitme noktasına gelen çoğu futbolcu Türkiye’de yeniden altın çağını yaşadı. Aynı şeyi Balotelli de yaşayabilir. Yeter ki Sergen Yalçın, kafadan “ağır arıza” olan Balotelli’yi tamir edebilsin. Ederse, Balotelli çok iş yapar, edemezse canları fena sıkar.

Tam Beşiktaşlılık...

Beşiktaş, “Bırakmam seni” kampanyasında çok insani, çok duygusal bir gece düzenledi. Öyle bir gece oldu ki, insanlardan para istemekten belki de daha çok Beşiktaşlılık duygusunun pekiştiği bir gece oldu. Hele Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Son paramı gönderiyorum” diye mesaj atanlara, “Sizlerin sevgisi yeter, paranızı iade edeceğim” demesi mükemmeldi. Tam bir Beşiktaşlı duruşuydu. Tebrikler Başkan...

Oğuzhan’a bir kredi

Beşiktaş’ın Arsenal’den kiraladığı Elneny sezon bitti ve gitti. Elneny benim ölçülerim içinde geride kalan sezonda Beşiktaş orta alanının en hareketli, en istikrarlı adamıydı. Beşiktaş yeni sezon için Elneny ile ilgili mi, değil mi, ortada çok açık bir görüntü yok.Ayrıca; bazı oyuncuları yeniden kazanmak, 3-5 milyon euro verip futbolcu transfer etmeye benzer. Sergen Yalçın’ın elinde yeniden doğacak bir Oğuzhan, çok büyük iş yapar. Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının Oğuzhan’a son bir kredi tanıması gerekiyor.