KOLAY ŞEYLER DEĞİL

Beşiktaş, belki ideal 11'i ile bile çıksa zor puan alabileceği depaslaman 11 eksikle çıktı. 18 yaşındaki iki stoperle oynuyorsun. Kolay şeyler değil. Beşiktaşlı oyuncuları mücadelesinden dolayı kutlarım.

İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR!

İçimizdeki bazı İrlandalıların beklediği gibi 7-0, 8-0 hatta 9-0 olur rekor gelir düşünceleri gerçek olmadı. Bazıları 2-0 skora üzüldü. Bu muhabbetler beni üzüyor. Avrupa kim oynarsa kırmızı beyaz milli takım gibi olmalı.

SPORTİNG İLE BAŞLAYACAK

Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi Sporting Lizbon ile başlayacak. Sakatlıkların dönmesinin ardından bambaşka Beşiktaş izleyeceğiz.

ERSİN DESTANOĞLU KATLADI

Ersin Destanoğlu fiyatını 2'ye 3'e katladı. Kurtartışlarıyla birilerinin dikkatini çekmiştir. Altay, Uğurcan'ı konuştuk ama Ersin'i biraz unuttuk. Ümit Milli Takım'da da çok iyi performansları var. Ersin bazen basit hatalar yaptı, onlar göze battı. Kaleciler 90 dakika top tutsun, 91'de hatası konuşulur. Orası hata kaldırmıyor. Ancak Ersin'in özellikle bu sene performansı çok iyi, çok formda. Mert Günok transferinin bunda etkisi var.

SERGEN HOCA ÜZGÜNDÜR

Dünya tarihinde olmayacak bir şey, Beşiktaş'ı buldu. Şampiyonlar Ligi'ne 11 sakatla çıktı. Sergen Hoca için büyük talihsizlik. Şampiyonlar Ligi için hayalleri vardır, takım iyi, düşünceleri böyledir. Ancak bir anda inanılmaz sakatlıklar oldu. Sergen Yalçın çok üzgündür.

OĞUZHAN AYNAYA BAKSIN

Oğuzhan Özyakup'un açıklamaları çok güzel. Ancak eve gidince aynaya bakmalı. Bu maçta oynamalısın artık, 11 tane sakat var. Sergen Hoca'ya 'Neden oynatmadın' demedim. Bir senedir uğraşıyor ama olmuyor. Oynamıyorsa, aynaya bakıp kendini sorgulamalı.

1-0 OLSA, BAŞKA OLABİLİRDİ

Beşiktaş 1-0 öne geçse, Michy Batshuayi'ye öz güven gelirdi. Belki o rada ikiyi de atabilirdi. Ajax'ta 'Nasıl olsa kazanırız' rahatlığı vardı. Bu yüzden Beşikaş öne geçse, farklı şeyler de olabilirdi.

SERGEN HOCA DERS VERDİ

Sergen Hoca yine teknik adamlık dersi verdi. Elindeki kadroya göre bu sefer taktik yaptı. Topun arkasına geçti ve savunma yaptı. Elinde yıldızları olsa, böyle mi yapardı? Burada teknik adam meziyetleri ortaya çıktı.

KENAN KARAMAN 'ÇÖP' DEĞİL!

Kenan Karaman gol atmaya konsantre olmalı. Çok koşuyor diye savunmaya yardım edecek gözüyle bakıyoruz. Ancak onun onun hücum düşünmesi lazım. Bu arada Süper Lig seviyesinde oynayan, Milli Takım gören bir oyuncuya 'Çöp' denilmez. Hiçbir insana denilmez.

CAN BOZDOĞAN MESAJ VERDİ

Can Bozdoğan 'Sergen Hocam, beni 11'de düşün' dedi. Salih Uçan'ın yerine oynayabileceğinin sinyalini verdi.

Duhuliye.com