07.06.2025 - 08:45
Trabzonspor'daki kiralık dönemi sonrası Braga'ya dönen Simon Banza kariyerine İstanbul'da devam etmeye hazırlanıyor.
Bu sezon Trabzonspor forması altında sergilediği başarılı performansla lige damga vuran isimlerden Simon Banza, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Braga'ya dönmüştü.
Son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte ise 28 yaşındaki golcü, kariyerine Süper Lig'de devam edebilir. Banza'nın Türkiye'deki yeni adresi ise İstanbul olacak gibi duruyor.
İleri uçta Ciro Immobile ile yolları ayırması beklenen Beşiktaş Yönetimi, diğer yandan da golcü transferinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gelen haberlere göre geçen sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Simon Banza ile yapılan görüşmelerde önemli bir yol katedildi. Bonservisi Portekiz Ligi ekiplerinden Braga’da bulunan Kongolu forvet ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındı. 28 yaşındaki oyuncu, “Braga ile anlaşın sözleşme imzalamaya hazırım” dedi. Bu doğrultuda Portekiz ekibi ile masaya oturuldu.
BAŞKAN DEVREDE
İlk etapta Banza’nın satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda görüşme yapıldı. Pazarlıkları ise Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın bizzat yürüttüğü bilgisine ulaşıldı. Braga, ilk etapta yapılan görüşmelerde bonservis için 15 milyon Euro, kiralama için ise 5 milyon Euro talep etti. Adalı ise kiralama için 2.5 milyon Euro, satın alma opsiyonu için de 7.5 milyon Euro önerisinde bulundu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Braga cephesinden gelecek yanıt için beklemeye geçildi. Karşı teklifin gelmesi sonrasında Banza ile ilgili son karar verilecek.
Hücum hattında köklü değişiklikler yapmayı hedefleyen Beşiktaş’ta golcü listesinde Simon Banza dışında yer alan bir isim daha vardı. Kara Kartal’ın, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach forması giyen Tim Kleindienst’e ilgisi halen devam ediyor. 29 yaşındaki forvet için daha önce satın alma opsiyonlu kiralama önerisi sunulmuştu. Deneyimli oyuncunun kulübü, anlaşmaya sıcak bakıyor. 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Kleindienst ise henüz kararını vermedi. Alman futbolcu, tercihini yaptıktan sonra transferle ilgili somut adımlar atılacak
Skorer
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Necip uysal ile takas edelim joker ya her yerde kullanırlar
Banza osimhen den sonra ligin en iyi santraforuydu sallayanlar boş yapmış..
mendez yazınca yayınlanmıyor mu? menejeri kim?
yürü la çöp oğlu çöp seni.hazırsın tabi Beşiktaştan büyük takımda mı oynayacaksın.sen anca Beşiktaşın stadında maç izlemeye gelirsin..
Afrikalı almayın ulan şu takıma almayın!!
PARA abicim. Braga buna 500 bin euro ödüyordur. biz 2,5 milyon euro teklif etmişizdir. Adam Uçak istemez YÜRÜYEREK GELİRİM demiştir. KESİN. Nereden mi biliyorum. Bakın Demir Egenin bonservisini alamadı adamlar. Süper dediler. Haftanın yılın ayın ombirlerine seçildi. 5 tane talibi var. Ama 5 milyon euro veren yok. ANLADINIZ Dİ Mİ? Yani adları var PARALARI yok. Ya da vermiyorlar. ARAPLAR. TÜRKLER. Bu kadar. para saçanlar bunlar.
Bunu alacağımıza 18 veya 22 lazım Romulo gibi 2 sene sonra 30 yaşında başkan 30 ve üstü oyuncu almayacak dedi
ne gerek var bu adama!!!!! ciro kalsın o zaman kariyeri yeter
Bence Banza yerine Trabzon'da bu adamları kim buluyorsa onu transfer etmek lazım . Ayıptır yahu koskoca Beşiktaş yıllardır Trabzon forvetleri peşinde . Shörlot, onuacu , şimdide banza ! Şu kulüpte birtane adamdan anlayan adam yokmu ki devamlı Trabzon'un parlattığı adamların peşinde koşuyoruz . Gerçekten aklım almıyor .
@🦅İdealtepe Eag vallah çok aklısın.. scout ekibi para saçmaktan başka ne işe yarıyor… taraftara transferi bırksalar daha iyi oyuncu getimez ise adımı değiştirecem
Yedek olarak gelecekse olabilir ama önce immobile yi göndermek lazım. İmmobile den çıktıktan sonra bir üst düzey forvet yanına da yedek olarak banza olabilir.
As Santrafor olarak Banza bizi kesmez rakipler ciddi güçlenmişken ama rotasyon için ''uygun maliyetle'' veya kiralık alınabilir. Adamın son 2 sezonunda 20 den fazla golü var kötü bir santrafor değil . Immobile gitmeyecekse Banza alınmaz bize üst seviye lazım ama Immobile gidecek üst bir santrafor alınacak Banza yanına alınacak gibi bir şey olursa o durum kabul edilebilir. Gs de Osimhen-Icardi-Morata gibi üçlü var Fb de bu sene üst bir santrafor bakıyor biz Banza ile karşılarına çıkamayız birinci öncelik olarak.
Gidin Sane ve Jonathan David’i renklilerin elinden kapın getirin! Biraz pahalı olabilir ama harika transferler olur ve bize çok büyük katkı sağlarlar. Ayrıca forvet almaya da gerek kalmaz! Sponsorlarla bu iş çözülebilir.
Benim anlayamadığım iki yıldır ts un golcülerine talip oluyoruz, ikisinede 15 milyon istiyorlar, biz neden ts da oynamadan önce bu golcüleri bulamıyoruz da ts buluyor işte bunu anlayamıyorum, bizim scut ekibi ts un scut ekibinden dahamı zayıf öyle ya buradan bu çıkıyor, bizim scut ekibi yıllardır çöpleri mi buluyor, yoksa bize geldikten sonramı çöp oluyorlar bunu anlayamıyorum,
Bu haber yalandir kesin dogruysa seneye lige katilmasin besiktas
Banza ne?? Anadolu golcusu. Gercek olduguna inanmak istemiyorum
Transfer söylentileri normal bir şey ama Banza normal değil tabii. Baba golcü alacağım diyen başkanımıza kulak verirsek bu haberlerin inandırıcılığı olamaz zaten.
kleindienst eylül ortasına kadar sakat gözüküyor. yani kamp yapamayacak oyuncuya mı talip bizimkiler. yalan haber
Musratiyi verin üzerine de 5 milyon verin olsun bitsin