Eleştirirken iyi de, takdir etmezsen haksızlık olur. Hiçbir zaman bizi tutsunlar demiyoruz. Adil maç yönetsinler istiyoruz. Maçtaki yönetimi ile maçın önüne geçmedi. Birincilik maçı idi, oyuncuları strese sokup maçta olaylara sebep olmadı.

Fırat Aydınus’un Beşiktaş ile bir problemi var. Bilinmeyen, inkar edilmeyen ilişki nedeniyle Beşiktaş maçlarına önyargılı olduğu kesin olduğu halde her fırsatta Beşiktaş verilmesi doğru değil. Hedefin adil maç yönettirmekse- MHK’nin asli görevi - o zaman önyargı ile başlatmak akılcı bir uygulama olmuyor. Ayrıca maçlarda çok sertliğe göz yumduğu için futbolcuları strese sokup maçta oyuncular arasında olaylara sebep oluyor. Son Galatasaray-Fenerbahçe maçı bunun delili.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yönetim, teknik heyet, oyuncular, taraftar ve medya mensupların hepsi hatalı. Büyük bir şans kaçırıldı, ama her şey bitmedi. Birlik olmalıyız ve desteğe devam etmeliyiz. Devre arasına kadar puan farkını açmaz, azaltır ve gerekli takviyeler yapılırsa yine başarılı olabiliriz.

Detaya girmek istemiyorum, ama takım kuruluşunda oyun kuracak oyuncu olmamasını anlamak zor. Başakşehir kapandı, bunu defanstan uzun toplarla geçmeye çalışmak işi şansa bırakmak olur ve oldu da. Oğuzhan’ı taraftar hedef seçti, deplasmanda ondan faydalanmak niye düşünülmedi. Bir konu da, Lens geldiğinden beri hak etmediği kadar çok şans verildi, hemen hepsini kötü kullandı. Devamlı topu eziyor, kaybediyor, faul yapıyor ve ofsaytta kalıyor, buna rağmen takıma giriyor. Q7 geriye gelmiyor, ama ilerde sonuç aldırıyor. Lens ilerde iş yapmıyor, topu kaybediyor. Geri gelme fırsatını kendi harcıyor. Pepe’ye de defanstan uzun top açmamasını ikaz etmek gerekir, tabii oyunu taşıyacak ve oyun kuracak oyuncu konmazsa, söyleyecek bir şey kalmıyor.

İlhan Durusoy / HABER1903