Beşiktaş bugün milli ara dönüşünde deplasmanda sezona kötü başlayan ve Aykut Kocaman ile yollarını ayırıp Emre Belözoğlu ile anlaşan Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Siyah beyazlılarda iyileşerek sahalara dönen Atiba Hutchinson'ın bugün müsabakaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. 

Müsabaka öncesinde 38 yaşındaki Kanadalı yıldız futbolcunun İstanbul ekibi karşısındaki iyi performansı dikkat çekiyor. Öyle ki; Başakşehir, Beşiktaşlı futbolcunun Süper Lig'de en fazla gol attığı 2 takımdan biri konumunda. Atiba, daha önce Başakşehir ile 16 kez karşılaştı ve bu müsabakaların tam 15'inde sahaya ilk 11'de çıktı. Atiba, bu müsabakalarda toplamda 3 gole imza attı. Yıldız oyuncu, Kayserispor önünde de toplamda fileleri 3 kez havalandırmıştı. 

O ATTI, 7 PUAN GELDİ

Bununla beraber Beşiktaş, Atiba'nın Başakşehir'e gol attığı 3 Süper Lig karşılaşmasında da yenilmezken, toplamda 7 puan topladı. 21 Kasım 2020'de deplasmanda 3-2 galip gelinen maçta gol atan Atiba, 13 Nisan 2019'da iç sahada 2-1 galip gelinen müsabakada da gol sevinci yaşadı. Atiba'nın gol attığı 14 Şubat 2016'daki karşılaşma ise 2-2'lik eşitlikle bitti. 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER