Süper Lig'deki kulüp başkanından bu konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, "Bizlere TFF'nin 10 farklı seçeneğiyle ilgili bir şey söylenmedi. Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil bize bu konu hakkında bilgi vermedi. Bu süreçte yayıncı kuruluşun kulüplere ödemelerine devam edeceği söylendi. Büyük bir sıkıntının olmayacağı ifade edildi. Dün yapılan toplantılardan sonra 1 Mayıs'ta takımların toplanacağına hazırlık sürecinin ardından Haziran'da liglerin başlayacağı söylendi." ifadelerini kullandı.

Ligler devam ederse Ankaragücü'nün bu sezon ligde kalacağını söyleyen Başkan Mert, "Bu süreçte takımımızdan ayrılmak isteyen yabancı oyuncu olmadı. Bu işin en mağdur olan takımlarından birisi biziz, devre arasında çok transfer yaptık ve iyi işlere imza attık. Ben iddia ediyorum; ligler devam ederse Ankaragücü bu sezon ligde kalacaktır." dedi.

Mert, "Gerson Rodrigues için transfer teklifi geldi mi?" sorusuna; "Sadece Gerson Rodrigues değil, Saba ve Konrad Michalak'ı izleyen takımlar vardı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu oyuncuları takip ettiğini duyduk." cevabını verdi.

Haber Kaynağı: Ajansspor