Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başları şöyle: 

"TFF'de yeni yönetim görevine başladı. Kendilerine hayırlı olsun. Türk futbolu adına yeni seçilen yönetime Beşiktaş olarak destek olacağız."

"Tüm kurulların istifasını istiyoruz"

"Kaostan hiç kimse fayda elde etmiyor. İtiş kakış olduğu zaman hem kurumlar hem de Türk futbolu zedeleniyor. Bu sezon bunun olmamasını temenni ediyorum. Tüm kurulların istifa etmesi gerektiğini dile getiriyorduk. Umarım hepsi istifa eder ve yeni kurullar oluşturulur. Aynı şeyleri hakemlerimiz için de söylüyorum. Eski hakemlerin, yeni gençlere koltuklarını bırakmaları lazım."

"Atiba devam edecektir"

"8+3 yabancı kuralı, 3 yerli 8 yabancının olması ve 14 yabancının kadroda olması, Atiba ile sözleşme yapma açısından elimiz güçlendi. Atiba bizle 1 yıl daha devam edecektir. Ancak, işin ekonomik yönünü göz ardı etmeyeceğim."

"Weghorst ile ekonomik konuda anlaştık"

"Weghorst’tan henüz olumlu cevap alamadık ama ekonomik konuda anlaştık, Ailesine danışacağını söyledi. Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle anlaşırız. Bugünden itibaren başka forvet arayışlarımız da olacak."

Sörloth ve Muleka yanıtı...

"Sörloth, Beşiktaş'ın istediği bir forvet. Fakat iyi alternatiflerimiz de var. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Ekonomiyi asla göz ardı etmeden transfer yapacağız. Muleka ve Muleka gibiler gündemimizde var. Tek alternatif değil ama o da var. Beğendiğimiz bir futbolcu.”

"Ersin'e teklifler var"

"Rıdvan Yılmaz transferi bitmek üzere. Ersin Destanoğlu için de teklifler var. Rıdvan için 4 Milyon € kesin aldık. 2,5 Milyon € da kontratta var, %90 alacağız. Daha yukarısını da alabiliriz."