Beşiktaş’ta forvet için çalışmalar sürüyor. Siyah-Beyazlı ekibin transferi için yoğun mesai harcadığı isim ise Alexander Sörloth… Beşiktaş, Real Sociedad'ın, sözleşmesindeki 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararını Leipzig'e iletmesinin ardından, Norveçli golcü devreye girecek. 

Yönetim, Sörloth'u 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 payla kadrosuna katmayı amaçlıyor. La Liga ekibi Real Sociedad'la yollarını ayırmak için geri sayımda bulunan Norveçli golcüyle menajeri aracılığıyla temas kuran Beşiktaş, olumlu yanıt almıştı. 

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin daha önceki kritik transferlerde olduğu gibi bu transferde de devreye girdiği öğrenildi. Başkan Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Çebi’nin bu görüşmede Sörloth’a “Seni Beşiktaş’ta görmek istiyoruz. Gel Türkiye’ye yeniden gol kralı ol” dediği öğrenildi. Beşiktaş, sezon bitmesinin ardından Norveçli yıldız için kulübü Leipzeig’e resmî telifini iletecek

DUHULİYE.COM / ÖZEL HABER