Adnan Aybaba'nın açıklamaları şöyle:

"BAŞKAN İPLERİ ELE ALACAK, BÖYLE OLMAZ!"

"Beşiktaş'ta başkan ipleri ele alacak, böyle olmaz. Bir kişi futbolcularla Sergen Yalçın arasında köprü olacak. Çok büyük kopukluk var, iletişim eksikliği var. Geçen seneki o takımdaşlık, arkadaşlık, o sevgi yok. Teknik adamla futbolcuların arasını bulmak lazım. Bunu da yapacak tek kişi en tepedeki isim olan başkan. Başkanın ayrı ayrı toplantılar yapması gerek herkesle. Elçi de çözemez bu sorunu. Çebi müdahil olmak zorunda."

"SERGEN HOCADA DA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR"

"Sergen hocada da geçen seneye göre müthiş bir düşüş var. Sorun ne bilmiyoruz. Yönetimle olacağını sanmıyorun bir problem. Tüm transferler yapıldı. Süper Lig'in şu anda en iyi iki takımından birisidir kadro. Herkes parasını alıyor. Sakatlıklar oldu bir dönem, tamam ama Beşiktaş bu kadar kötü olur mu?"

"BU DURUM BEŞİKTAŞ'A ZARAR VERİR"

"Beşiktaş buradan da dönebilir tabii ki. Ancak sorumluların bu işe müdahil olması gerekiyor. Futbolcularla Sergen hoca arasındaki sorun çözülmeli. Sergen hocanın gitmesi, başka bir hocanın gelmesi çözüm değil. Sergen hocanın da kendine öz eleştiriler yapması lazım. Bunlar olursa Beşiktaş ayağa kalkar. Aksi durumun devam etmesi, Beşiktaş'a zarar verir. Şimdi Ajax maçına takım konsantre olsa ve kazansa kötü mü olacak? Hem para hem de itibar kazanırsın. Buradan herkesi sorumluluğa davet ediyorum camiadaki. Başkan, Sergen hoca ve futbolcular, bu duruma acilen çözüm bulunmalı."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ