Ernst ile altyapı konusunda anlaşma imzalayan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman daha sonra basın mensuplarının sorularını aldı. Fikret Orman tüm transfer sorularını yanıtladı.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

Transfer:
Ağustosun sonuna kadar transfer dönemi devam ediyor. Kampa yetiştireceğiz diye bir kesin karar yok şartların en uygun olduğu şekilde transferler yapacağız. Taraftarımızın baskısı var hemen yapılsın diye. Biz ekonomik şartlara bakacağız.


Burak Yılmaz:
Burak'ın ikinci gelişi sancılı oldu. 6 ayda yaptıkları ortada. Bizim Burak'ın futbolu Beşiktaş'ta bırakmasına yönelik bir düşüncemiz var. Lecce kulübünden kimse benimle görüşmedi. Gelip kulübün önünde fotoğraf çekilmişler. Bunun dışında bir şey yok. Biz Burak'ı bırakmak istemiyoruz.


Arda Turan:
Arda çok değerli bir futbolcu. Bizim Arda'yla ilgili herhangi bir girişimimiz yok. Bizim Arda'yla ilgilenmiyoruz dememiz futbolcuyu değersiz kılmaz. Çok kıymetli bir isim.


Sol bek ve Adriano:
Sol beke bir hamle yapacağız ama zamanlamasına bir karar vermedik. Şartlar uygun olursa sol bek için bir girişimimiz var. Adriano'nun sözleşmesi bitti o konuda şu an bir gelişme yok.


Dorukhan:
Dorukhan Beşiktaş'a çok yakıştı. Beşiktaş'ın futbolcusu. Kendisine teklif var. 1-2 sene daha oynamalıdır. Niyetimiz o değil. Bir gün Beşiktaş açısından ve Dorukhan açısından menfaat olursa konuşuruz. Şu anda takımımızda görmek istediğimiz gülen yüzlerden bir tanesidir. 

duhuliye.com