Adnan Aybaba'nın sözleri şöyle:

"HERKES HATASINI DÜŞÜNÜP DÜZELTMELİ"

"Beşiktaş arması her şeyin, hepimizin önünde gider. Bu kulüp 1903'te kurulmuş ve birçok efsane gelmiş geçmiş. Bizler bu camiayı seven insanlarız. Sergen hocanın başarısı en çok biz seviniriz. Ama bir sorun olduğu zaman bunu çok uç noktlara taşımaya gerek yok. Beşiktaş'ta bir sorun var mı yok mu, başarılı mı başarısız mı? Bunu sormak gerekir. Ha bu takım başarılı derseniz, yönetimi, Sergen hocayı ve futbolcuları tartışmayalım. Sergen hoca ile yola devam edilsin mi? Tabii ki devam edilsin. Ama bir başarısızlık var. Sergen hoca ve futbolcuların hatası var. Burada herkes hatasını düşünüp düzeltmeli. Herkes kendini sorgulamalı." 

"BAŞKANIN AĞIRLIĞINI KOYMASI LAZIM"

"Futbolcular, böyle emek vermezse, ruhsuz oynarsa nasıl Beşiktaş başarılı olacak? Takımın fizik gücü var mı, yok. Hakemlere tamam ama Sergen hoca hatasız olabilir mi? Sergen hoca yola devam etsin, eski güzel günlere dönelim. Ama burada başkanın burada ağırlığını koyması lazım. Bir iletişim problemi var futbolcularla hoca arasında. Bunu sağlamak lazım, normale döndürmek lazım. Sergen hoca bunların altından tek başına kalkamayabilir. Bö yöneticilerle de olacak bir iş değil, direkt başkanın yapacağı bir iş." 

"KADRO DIŞI BIRAKMAK OLABİLİR AMA..."

"Sorunlar saha içindeki galibiyetle çözülür. Futbolcuların, teknik heyetin özgüveni gitmiş. Bir galibiyete ihtiyaç var. Kadro dışı zaman zaman uygulanabilir, takıma mesajlar bu şekilde verilebilir. Ama Sergen hoca da kendindeki hataları da görüp yeni süreçte böyle bir ceza vermeyi düşünmedi. Bundan sonraki haftalarda işin rengi belli olacaktır ama... Kadro dışı bırakmak olabilir ama futbolcuların belli ki bir tepkisi var Sergen hocaya karşı. Önce bunları düzeltmek lazım. Alınan kararın faydalarını 1-2 maçta görürüz. Eğer maçlar kazanılırsa bu sistem tuttu deriz."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla