"Belki hocanın istediklerini almadık ama hocanın onaylamadıklarını da almadık" diyen Çebi'nin sözleri için "Açıklamaları manidar ama kafama takmıyorum. Benim tek düşündüğüm şey takımın oynayacağı maçlar" dedi. 

5. haftayı BAY geçen Beşiktaş'ın Kasım ayındaki milli araya kadar Denizli, Malatya ve Gaziantep ile karşılaşacağını hatırlatan Yalçın, "Hedefimiz üç maçı da kazanıp zirve yarışına ortak olmak. İlk 4 maçta kaybettiğimiz 8 puanı telafi ederek şampiyonluk mücadelesine devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Takıma yeni katılan 10 oyuncu olduğunu belirten Beşiktaş'ın hocası, devam eden futbolcularda da hem sağlık, hem de kulüp ilişkileri açısından sorunlar yaşandığının altını çizerek "Milli ara sonrası ligde BAY geçmemiz ise tam bir şans. Herkes maç oynarken biz takım atmosferini oluşturmak, birlikte çalışmak ve teknik ekip olarak beklentilerimizi oyunculara anlatmak için zaman bulacağız. Bunun faydalarını da önümüzdeki dönemde fazlasıyla göreceğimize inanıyoruz. Beşiktaş her zaman mücadelenin içinde yer alacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Yeniçağ